TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!
Annonse:

Sleipt triks i priskrigen i dagligvarehyllene

Sleipt triks i priskrigen i dagligvarehyllene Du har sikkert fått med deg at det har vært priskrig på enkelte matvarer de siste dagene - bl.a. har prisen på gräddost sunket dramatisk. Men det gjelder likevel å følge med, for kjedene kan være smartere enn deg! Trykk her for å besøke »

TIPS: Sjekk ut oversikten min med ukens dagligvare- og mattilbud.

Du tror kanskje at prisene jobber seg nedover i en priskrig og ender opp lavest, før de igjen vandrer tilbake til normalt nivå?

Men neida, matkjedene ser ut til å tenke som bensinstasjonskjedene - det gjelder å forvirre forbrukerne mest mulig lengst mulig.

Dermed ser det ut til at kjedene leker med å justere prisene opp og ned, bare hør på dette:

Prisen på Gräddost 380 gram fra Tine, en julevare det så og si alltid er priskrig på, endret seg på bare 14 timer hos Kiwi. Prisen gikk fra 17,90 kroner torsdag kveld, en ganske ekstrem priskrigpris, opp til 28,40 kroner fredag formiddag. Også Extra justerte opp prisen like mye fra torsdag til fredag. (Sitat Nettavisen)

Jeg reagerer kraftig på dette:

- Når det sprer seg at det er priskrig, benytter kjedene anledningen til å skru opp prisene igjen. De vet at forbrukerne ikke nødvendigvis vet eksakt pris, men bare at en vare er billigere enn normalt, sier Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com til Nettavisen, og legger til: - Det er sleipt, for å si det rett ut!

Les hele saken hos Nettavisen ved å klikke deg inn via besøkslenken.

Tilbyder: Nettavisen
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈