Nyttige tjenester: Prissammenligning

Her dreier det seg virkelig om å spare penger. Hvem er så teite at de ikke sammenligner priser før de kjøper noe? Ingen av oss gjerrigknarker i alle fall...

Besøk også min egen seksjon for prissammenligning her på gjerrigknark.com.

  • Nyeste
Skjul detaljer
Enhver.no vurderer tilbudsaviser fra matkjedene
Kunde- og tilbudsaviser fra matkjedene er noe vi gjerne skummer gjennom for å finne gode tilbud. Da er det kjekt at enhver.no krydrer sine vurderinger med humor og kritisk sans. Vel verdt lesingen!
Prissammenligningstjeneste for matvarer
Her er en tjeneste som sammenligner dagligvarer i Norge på ukesbasis. Hver mandag mellom kl 17.00 og 19.00 logger de prisene på de største dagligvarekjedene i Norge. Matvareprisene offentliggjøres senere på kvelden.
Gode tilbud vil vi ha
Ukensreklame.no er en flott måte å holde seg oppdatert i tilbudsjungelen på. Nettstedet samler alle tilbudsavisene på ett sted for å unngå unødvendig mye uadressert reklame. Nå har nettstedet tatt dette et steg videre, og skal samle alle de beste tilbudene i Norge på et sted. På denne måten kan du spare både tid og penger.
Prisjakt - spar penger ved å sammenligne priser
På denne siden får du sammenlignet prisene på en hel rekke produkter. Det beste er kanskje at man kan laste ned en applikasjon til Android som gjør at man kan scanne strekkoden på en hel rekke varer og sammenligne med prisen i andre butikker. For en ekte gjerrigknark er dette midt i blinken!
Drivstoffguiden.no
Her angir man selv maks-prisen man er villig til å betale for bensin eller diesel, og så blir man varslet kun når en bensinstasjon i ens nærområde oppfyller kriteriene.
Sammenlign bensinpriser!
Her kan du sammenligne priser på bensin i din by. Foreløpig er kun Trondheim aktiv, men flere byer vi forhåpentligvis komme etterhvert!
Prissammenligning av byggevarer
Priz.no henter daglig inn prisinformasjon fra utsalg landet rundt på jakt etter de beste prisene, slik at du bruker minst mulig tid på prissammenligning av byggevarer.
Billig bredbånd
Prisoversikt over landsdekkende bredbåndsleverandører samt tips og informasjon til bestilling av bredbånd.
Leiebilguiden
Det eksisterer et hav av leiebilselskap og reisebyrå som tilbyr leiebil. Leiebilguiden.no har forsøkt å samle noen av dem på et sted slik at du lettere kan sammenligne priser og få en oversikt! En helt gratis tjeneste, som kan hjelpe deg å spare mye!
Prissammenligning, auksjon m.m.
Kelkoo sammenlikner priser -på mye forskjellig! God og oversiktlig indeks med mange kategorier. I tillegg får du en oversikt over aktuelle auksjoner.
Billigst - hvor?
Lurer du på hvor det er billigst å kjøpe et kjøleskap eller den svære plasmaskjermen? Da er prisguide.no tingen for deg. Skriv inn navnet på varen og se hvor den er billigst!
Internasjonal netthandel
Dersom du ikke kan få ting gratis, er det ofte lurest å kjøpe dem. Du får det meste billigere fra utenlandske nettbutikker eller på eBay. Importalen viser deg hvordan!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.