Spar halverer prisen på brød en time før stengetid

Foto: Rune K. Nikolaisen, Gjerrigknark.com
Foto: Rune K. Nikolaisen, Gjerrigknark.com
SPAR kjører nå i gang med et tiltak for å minske matsvinnet - en time før stengetid reduseres prisen på dagsferske brød med 50%. - Kjempebra tiltak av SPAR, mener Rune K. Nikolaisen fra Gjerrigknark.com.

- VI har testet ordningen i noen butikker og resultatene så langt er svært gode. Når vi nå lanserer tilbudet i samtlige butikker, tror vi dette er noe kundene våre kommer til å benytte seg av, sier markedssjef i SPAR/EUROSPAR Martin Munthe-Kaas i en pressemelding.

- Jeg tok turen til min lokale forretning SPAR Prestfoss i Sigdal torsdag kveld for å sjekke ut tilbudet. Med kun en snau halvtime igjen til stengetid var det fortsatt en rekke brød tilgjengelig til 50% rabatt, og det var ingenting å si på "ferskheten", forteller sjefsgjerrigknark Rune K. Nikolaisen (som samtidig forsynte seg av skalker fra brødskjæremaskinen).

Det har aldri vært viktigere å ta vare på miljøet og alle må bidra med det de kan. Kasting av mat er en av de aller største miljøutfordringene, og i 2015 viste tall fra ForMat-prosjektet at det kastes 355 000 tonn mat i Norge hvert år.

- SPAR er jo ikke akkurat kjent for å være blant de billigste matvarekjedene i Norge, men akkurat dette tilbudet kan virkelig gjøre en forskjell for alle dem som kjøper brød istedenfor å bake selv. Kjekt å spare både miljø og penger samtidig, mener Nikolaisen.

Halv pris på dagsferske brød hos SPAR

Aktuelle saker fra den siste tiden: