Er du glad i Maarud-snacks? Nå får du 50% i Trumf-bonus hos Joker

Foto: Joker.
Foto: Joker.

Er du en bonusjeger og på jakt etter Eurobonus-poeng? Kommende helg får du 50% Trumf-bonus på alt av Maarud-produkter. Slike produkter har jo lang holdbarhet, så her kan du gjøre et ordentlig bonuskupp.

Ny Trumf-aksjon fredag 12. og lørdag 13. oktober hos Joker

Du har kanskje fått med deg at Joker for tiden kjører helgeaksjoner der de gir usedvanlig god Trumf-bonus på enkelte produkter og produktgrupper? Forrige helg fikk kundene 50% Trumf-bonus på alle dagsferske brød og helgen før der var det 50% bonus på frukt og bær. Fruktdiskene ble tømt for å få bonuspoeng hos SAS.

Nå kan hyllene tømmes for Maarud-snacks

Vanlige kunder handler kanskje noen poser potetgull ekstra når det finnes slike bra tilbud, men enkelte er ute etter bonuspoengene fremfor varene. Medlemmer av Trumf får en del av kjøpesummen tilbake i bonus, men mange tar ikke ut bonusen i kontanter eller bonussjekker, men sørger heller for å bytte inn Trumf-bonusen til bonuspoeng hos SAS som de siden kan betale flyreiser med.

Hvorfor bruke penger unødig på usunne produkter?

- Det er klart man gjerne kan unne seg en potetgullpose til lørdagskosen en gang i blant, men Joker oppfordrer til hamstring og storinnkjøp av usunn snacks, mener Rune K. Nikolaisen fra Gjerrigknark.com.

- Du vet selv hvorvidt du takler å ha mye snacks i hus og porsjonere ut spisingen. Dersom du er som meg og spiser godisen så lenge du har noe tilgjengelig, vil jeg fraråde deg å storme Joker-butikkene kommende helg, sier Nikolaisen.

På jakt etter Eurobonus-poeng? Kjør på

- Er du derimot på jakt etter Eurobonus-poeng og har stålkontroll på snacksspising: kjør på, ler Gjerrigknarken Rune.

Aktuelle saker fra den siste tiden: