>
Annonse:

Få cashback fra matbutikken med appen Rabble

Få cashback fra matbutikken med appen Rabble Matvareprisene bare øker, og da er det ekstra kjekt å få penger tilbake eller til og med produkter helt gratis når du har handlet. Det fikser du faktisk enkelt med appen Rabble. Trykk her for å besøke »

Appen Rabble har vært aktiv siden 2022, men det er først nå jeg har testet den selv. Det hele er enkelt: I appen finner du enkelte produkter som gir alt fra 5 kroner til full cashback - altså fullstendig refusjon. 

Appen Rabble gir deg altså penger tilbake etter kjøp av matvarer. Man får penger ved å velge varer som man har kjøpt fra listen og skanne kvittering. Du må samle opp minst 50 kroner før du kan be om utbetaling til bankkontoen din.

La meg ta meg selv som eksempel:

Jeg sjekket appen og fant diverse tilbud der, f.eks. 100% cashback på Libero touch hybrid innlegg, 20 kroner cashback på 6-pack Pink Lady epler og 10 kroner cashback på velkomstbonus. Tilbudene i appen vil variere, men ved første oppstart kan du spare noen kroner på en rekke varer og velkomstbonus. Det lønner seg å følge med jevnlig.

Legg merke til at det kan variere hvilken matkjede du kan bruke for de forskjellige produktene.

Du må altså skanne inn kvitteringen fra butikken der du handlet varene. Dette fungerte enkelt og greit (og har du kun elektronisk kvittering funker det også), og jeg fikk kjapt et beløp på 54 kroner.

Dermed kunne jeg også straks be om utbetaling, noe som heller ikke var særlig vanskelig.

Jeg håper denne appen lykkes og blir stående som et hjelpemiddel for oss som vil spare litt ekstra her og der...

Tilbyder: Rabble
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: