Knalltilbud fra Joker til barnefamilier

Foto: Dreamstime
Foto: Dreamstime
Alle som har småbarn vet at det går endel kroner med til bleier og barnemat. Selvsagt gjør man så mye som mulig for å holde kostnadene nede, men Joker-tilbudet kommende helg kan være et godt sparetips for barnefamilier med plass!

Du får nemlig 50% Trumf-bonus på alle bleier og barnemat (unntatt morsmelkerstatning) hos Joker fredag 19. og lørdag 20. oktober.

De siste ukene har Joker kjørt knalltilbud hver fredag og lørdag, noe som har ført til at særlig bonusjegere som bytter Trumf-bonus inn i SAS-poeng har stormet butikkene.

Men denne helgen er det nok smart for barnefamiliene å utnytte tilbudet som Joker gir til alle som er medlem i Joker Glad (enkelt å bli medlem dersom du allerede er Trumf-medlem).

- Dersom du ikke bor nær en Joker-filial, burde du alliere deg med venner og bekjente over det ganske land, i alle fall dersom du har små bleiebarn i familien. Så kombinerer du senere et familie- eller vennebesøk med stortransport av bleier, råder Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com.

Eller kanskje du ser for deg å tjene "big bucks" på å smugle bleier ut av Norge og selge dem på svartebørs i utlandet? - Bleier er veldig lukrativt fordi det er så store prisforskjeller mellom land, forteller Heidi Buø Åmot som har skrevet mastergradsoppgave om smugling og salg av norske bleier på svartebørsen i utlandet.

Uansett: Dersom du har tenkt å kjøpe inn stort av bleier og barnemat kommende helg, kan det være ekstra lurt å snakke med den lokale Joker-kjøpmannen og kanskje få reservert noen pakker....

Aktuelle saker fra den siste tiden: