Hver fjerde planlegger å reise på færre utenlandsreiser i år enn i fjor

Foto: Ticket
Foto: Ticket
Er det lenge siden du selv hadde råd til å reise på ferie i utlandet? 20 prosent av alle nordmenn planlegger å reise på FLERE feriereiser utenlands i år sammenlignet med 2018. Men faktisk vil 25 prosent derimot på FÆRRE utenlandsreiser i år!

I en pressemelding fra Ticket heter det at mange planlegger å reise på flere utenlandsferier i 2019 sammenlignet med fjoråret. - Grunnene til dette kan være mange, men viktigst er lysten til å se og oppdage nye, spennende steder og møte mennesker fra andre kulturer, sier Ellen Wolff Andresen, markeds- og administrasjonssjef i Ticket.

Flere vil gjennomføre færre reiser i 2019 sammenlignet med fjoråret

Det er Tickets egen undersøkelse som gir interessante tall for dem som ikke vil øse ut med penger til stadige utenlandsferier. Hele 25 prosent vil gjennomføre færre reiser i 2019. De viktigste grunnene er at de satser på en like varm sommer som i 2018 (nåja, skal vel godt gjøres) og at arbeidssituasjonen ikke tillater det (15% på begge). 13 prosent oppgir at de ikke vil reise like mye på grunn av miljøpåvirkningen, mens 12 prosent sier endring i inntekt er viktigste grunn til nedgangen.

- Det er godt å høre at mange nordmenn har realisme i egen økonomi og ikke lar seg lede til å bruke pengene sine på stadige utenlandsferier, uttaler gjerrigknarken Rune Kaino Nikolaisen i en kjapp kommentar.

Aktuelle saker fra den siste tiden: