Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi inngår samarbeid med Trumf

Foto: Dreamstime
Foto: Dreamstime
Etter at strømprisene økte betydelig både i 2018 og i 2019, har stadig flere forbrukere blitt bevisst sitt strømforbruk. Trumf mener det er viktig å gi medlemmene mulighet til å spare bonus på en stor del av det daglige forbruket og har derfor inngått samarbeid med Innlandskraft som eier Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi.

- Vi er svært fornøyd med å få Innlandskraft på laget. Vi har lett etter en partner som både kan tilby de beste prisene til våre medlemmer og som samtidig er fremtidsrettet med tanke på miljø og digitale tjenester, sier daglig leder i Trumf AS Truls Fjeldstad i en pressemelding.

Tilbyr bonus på eget strømforbruk
Gjennom avtalen tilbys 2,2 millioner Trumf-medlemmer i hele Norge strømprodukter fra Innlandskraft. Fra 3. september kan derfor Trumf-medlemmer tegne strømavtaler hos både Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi og opptjene to prosent Trumf-bonus på sitt eget strømforbruk. Nye strømkunder får i tillegg en oppstartbonus på 225 kroner.

- Innlandskraft og Trumf har lagt vekt på å kunne tilby produkter som følger utviklingen i markedet, og det skal være enkelt for Trumf-medlemmene å både bli og være strømkunde, sier administrerende direktør i Innlandskraft Maren Kyllingstad.

Tilbudet fra Innlandskraft til Trumfmedlemmer gjelder strømabonnement, solcelleanlegg og hjemmeladere for elbil og ladbare hybrider. Trumf-medlemskap tilbys i hele landet og er gratis.

Aktuelle saker fra den siste tiden: