Clas Ohlson tester utleie av julepynt

Foto: Clas Ohlson
Foto: Clas Ohlson
Clas Ohlson leier for første gang ut julepynt. Kundene kan leie en eske full av julepynt, som leveres inn igjen når jula er over i januar. Fra før av låner Clas Ohlson ut verktøy gratis til kundene.

- Ettersom julepynt bare brukes en gang i året, og i en begrenset periode, ønsker vi å tilby en løsning som både er bra for lommeboka og miljøet. Vi er opptatt av å forenkle hverdagen til våre kunder, og hva er vel bedre enn å kunne leie det meste av det du trenger for å skape julestemning hjemme, sier Lene Iren Oen, kommersiell direktør i Clas Ohlson, i en pressemelding.

Kunden kan leie julepyntkassen frem til julaften i Clas Ohlsons butikk i Torggata i Oslo. Det koster 149 kr å leie en julekasse, og den må returneres senest 13. januar. I julekassen vil kunden finne alt fra en elektrisk adventsstake, en adventstjerne, et lite juletre, juletrepynt, lysslynge, en nisse, LED-kubbelys, yatzy-spill, en kortstokk og en liten julegave fra Clas Ohlson. Julekassen er satt sammen ut fra en undersøkelse Clas Ohlson har gjennomført blant sine kunder.

- Julekassen er en ny måte for oss å oppfordre til gjenbruk. Fra før har vi gratis utlån av verktøy. Vi tror utleie av julepynt kan bli populært særlig for de som skal pynte til jul for første gang. Vi håper mange vil benytte seg av den unike muligheten til å leie julepynt, sier Oen.

Aktuelle saker fra den siste tiden: