Norwegian tilbyr CashPoints til deg som vil avbestille eller utsette reisen

Foto: Norwegian
Foto: Norwegian
I lys av reiserestriksjonene som følge av koronaviruset, tilbyr Norwegian CashPoints som tilbakebetaling til kunder som ønsker å avbestille eller utsette sin Norwegian-reise. Interessen er allerede stor blant kunder, og titusenvis av kunder har allerede konvertert til poeng.

Tilbudet gjelder kun i en begrenset periode og bare for flygninger som ikke har blitt kansellert, heter det i en pressemelding.

Følgende betingelser gjelder:
- Tilbudet gjelder kunder som har bestilt en reise til utlandet frem til 31. mai 2020. Vanlige betingelser gjelder for alle andre bestillinger.
- Gjelder kun billetter som har blitt bestilt direkte via Norwegian (gjelder ikke billetter bestilt via reisebyrå eller en annen tredjepart)
- Billettypen må være LowFare, LowFare+ eller Premium (Flex- og PremiumFlex-billetter kan refunderes og kan avbestilles her)
- Du må avbestille flyvningen mer enn 6 timer før planlagt avgangstid

Les mer om hvordan du kan få CashPoints som tilbakebetaling på denne siden.

Råd til Norwegian-kunder
Kunder som har kjøpt billetter på flygninger som blir berørt av reiserestriksjonene som følge av COVID-19 (koronaviruset), vil bli kontaktet via SMS og e-post med alternativer, inkludert ombooking til flygninger på et senere tidspunkt. Flyselskapet får et stort antall henvendelser og oppfordrer derfor kundene til å sjekke informasjon på nettsiden deres. Dersom du skal reise etter 15. april 2020, bes du om å avvente med å kontakte kundesenteret akkurat nå.

Aktuelle saker fra den siste tiden: