Go-Ahead med prisgunstig pendlerrabatt

Foto: Go-Ahead
Foto: Go-Ahead
For å møte den nye, fleksible arbeidshverdagen kjører Go-Ahead i gang 2022 med en kampanje rettet mot pendlerne på Sørtoget, og gir 40 prosent rabatt på månedskortet.

Mange av oss har mer hjemmekontor enn før og mer fleksible rammer på hvor vi kan jobbe. En løsning som ser ut til å bli permanent også etter pandemien. Det betyr mindre pendling, og å kjøpe et ordinært månedskort til full pris kan derfor kjennes litt unødvendig og ulønnsomt.

– Vi Go-Ahead ønsker å møte den nye hybride arbeidshverdagen mange har. Derfor tilbyr vi nå pendlere på Sørtoget 40 prosent rabatt på vår 30 dagers periodebillett når du kjøper den i vår app. Med tanke på de pågående restriksjonene har vi valgt å tilby dette som en kampanje over flere måneder, frem til 31. mars. Dette for å være klar til å ta i mot pendlerne når disse opphører, sier kommersiell leder i Go-Ahead, Tonje Løkaas Fossum i en pressemelding.

Spanderer billetten 2 av 5 arbeidsdager

Målet er å kunne gi et godt tilbud til de som drar mindre til kontoret enn før – men fortsatt ønsker forutsigbarheten som en periodebillett gir. Og det er selvsagt et ekstra prisgunstig tilbud til de som drar til jobben hver eneste dag. 40 prosent rabatt betyr at Go-Ahead spanderer billetten 2 av 5 arbeidsdager!

– Dette er et svært godt og unikt tilbud til kollektivreisende. Et tilbud vi har stor tro på at både nye og gamle pendlere vil ta godt i mot. Mange erfarne togpendlere har blitt vant til å bruke bilen til pendling under pandemien, men ved å tilby denne rabatten håper vi å få dem tilbake om bord. Vi håper også at rabatten vil få flere nye togpendlere til å teste ut toget som den miljøvennlige, trygge og behagelige pendlermåten det er. Med rom for å slappe av, lade opp til en ny dag, lese, sove eller kikke ut og nyte utsikten. Vi ser frem til å ønske dem alle hjertelig velkommen på toget, sier Løkaas Fossum.

Fakta:

  • Kampanjeperiode 3. januar – 31. mars 2022.
  • Gjelder på Sørtoget med unntak av strekningen Kongsberg-Oslo-Kongsberg. Her gjelder Vys billettakster. Den gjelder heller ikke på Jærbanen, hvor Kolumbus sine billettakster gjelder.
  • Bestilles enkelt i Go-Aheads app.

Aktuelle saker fra den siste tiden: