1,5 mrd. kroner i bonus til Trumf-medlemmer

Foto: Gjerrigknark.com
Foto: Gjerrigknark.com
I løpet av to år har Trumf-medlemmene spart 23 prosent mer bonus. Det gir ny rekord i Trumf-bonus i 2021 med 1,5 mrd. kroner.

Januar er måneden da flest medlemmer sjekker Trumf-kontoen sin. Så langt i år har medlemmene tatt ut 335 millioner kroner, som er 35 millioner kroner mer enn på samme tid i fjor.

Fordelsprogrammet til NorgesGruppens kjeder KIWI, MENY, SPAR og Joker passerte 2,6 millioner medlemmer i 2021, en økning på 200 000 medlemmer siden før pandemien.

- Vi har hatt stabil vekst i antall nye medlemmer de siste årene, men det har vært en ekstra stor økning siste to år, forteller Kristin Bigseth i Trumf. Hun forklarer at veksten skyldes både bedre fordeler i Trumf-programmet, attraktive kjedekonsepter og høy omsetning gjennom pandemien. Samtidig har flere nye Trumf-partnere tilsluttet seg fordelsprogrammet i 2021, som gjør det mulig for medlemmene å spare enda mer bonus.

KIWI, MENY, SPAR og Joker har utviklet egne Trumf-fordeler til sine kunder. Fordelsprogrammet bidrar til å innfri kundenes forventninger.

Bigseth forteller at kostholds- og klimainnsikten i Trumf-appen har blitt tatt godt imot av medlemmene, en helt ny tjeneste siste år. Det er en tjeneste der medlemmene kan se næringsinnholdet i maten de kjøper, samt at de får innblikk i hvor stort klimaavtrykk matvarene har.

KIWI Pluss-medlemskapet har hatt mye å si for veksten i Trumf de siste årene.
- Det skyldes at medlemmene får 15 prosent i Trumf-bonus på fersk frukt og grønt, samt ferskpakket fisk, forteller Bigseth.

Det har vært en god utvikling i KIWI siste år, og mange nye kunder valgte å bli KIWI Pluss-medlemmer i fjor. KIWI har den høyeste bonusen i markedet på frukt og grønt og over 1,8 millioner medlemmer. Flere KIWI-butikker opplevde at de klarte å beholde kunder som normalt hadde handlet over grensen til Sverige i perioden da samfunnet åpnet opp igjen. Gjennom 2021 har presset KIWI ned prisene i markedet på over 800 varer.

- Det skal være enkelt og attraktivt å ta ut Trumf-bonus, sier Bigseth. Hver Trumf-kunde har i gjennomsnitt 750 kroner innestående, og hun oppfordrer alle medlemmene til å sjekke Trumf-kontoen sin og bruke bonus på mathandel, donere penger eller å benytte bonusen på øvrige muligheter Trumf-medlemskapet gir.

Aktuelle saker fra den siste tiden: