Halv pris på Interrail-billetter

Foto: Pixabay.
Foto: Pixabay.
Om du vil reise på Interrail i sommer, bør du skaffe deg billetter nå. I helgen er det 50 prosent på et utvalg Global Pass.

Med et Global Pass kan du reise ubegrenset med tog i en, to eller tre måneder i nesten hele Europa. Du kan også ta med inntil to barn på den samme billetten.

Sjeldent tilbud

 – Så vidt jeg kjenner til har det aldri vært så godt tilbud på Interrail-billetter før. Å reise med tog gjennom land og byer gir en helt annen opplevelse enn å reise med fly. Dette er en kjempesjanse til å se store deler av Europa på en fin og miljøvennlig måte til en rimeligere pris enn hva det ellers koster, sier Christel Borge, administrerende direktør i Entur.

Kampanjen har sammenheng med at Interrail har eksistert i 50 år i år.

 – Også håper vi med dette tilbudet å få folk til å reise med tog i Europa igjen, etter to år med pandemi og reiserestriksjoner. Som medeier i Eurail ønsker vi å spre gleden ved å reise kollektivt og bærekraftig. Og på interrail vil du lære om europeisk kultur, få minner for livet, og oppleve hvor fint det er å reise med tog, legger Borge til.

Tilbudet varer til 10. mai

Muligheten til å kjøpe Interrail-billetter til halv pris varer frem til og med tirsdag 10. mai. Billettene kan kjøpes på Interrail.eu, europarundt.no eller fra Enturs kundesenter og betjente stasjoner.

Betingelser:

  • 50% avslag på Global Pass 1, 2 eller 3 måneder for Ungdom, Voksen og Senior
  • Aldersgrense på barn som kan være med på billetten: f.o.m. 4 år – t.o.m. 11 år, barn under 4 år trenger ikke egen billett
  • Ingen retur på billetter kjøpt på tilbud, heller ikke mot legeerklæring
  • Billetter kan kjøpes for reise opp til 11 måneder frem i tid.
Klikk her for å besøke

Aktuelle saker fra den siste tiden: