En halv million annonser med FINNs tjeneste Fiks, ferdig frakt og betaling

Fiks, ferdig frakt og betaling er FINN sin nye løsning for enkel, trygg og meldingsfri handel på Torget. Foto: Finn.
Fiks, ferdig frakt og betaling er FINN sin nye løsning for enkel, trygg og meldingsfri handel på Torget. Foto: Finn.
Stadig flere bruker FINN-tjenesten Fiks ferdig, frakt og betaling og akkurat nå finnes det over en halv million varer å kjøpe på denne måten. Alle FINN-brukere kan kjøpe og selge på Torget på en tryggere og enklere måte - helt meldingsfritt! Frem til 28. august får du 50% rabatt på frakt.

Trygg og meldingsfri handel
Fordelen med å selge og kjøpe med Fiks, ferdig, er at FINN har pengene helt til varen er levert. Når du selger en vare på denne måten, vil du få informasjon om hvordan du skal sende pakken via en av våre samarbeidspartnere - og når pakken er levert blir pengene utbetalt. På denne måten gjør vi det så trygt som mulig for kjøper å få varen sin, mens selger er sikret å få pengene for salget.

Vi har også gjort det enda enklere å handle på Torget med en meldingsfri handel. Hver uke sendes over 4 millioner meldinger mellom FINN-brukere på Torget, men med Fiks, ferdig kan du selge og kjøpe uten å sende meldinger i forkant.

Hittil i år har over 110 000 kjøp har blitt gjort på denne måten og hver uke ser vi at flere og flere bruker Fiks,ferdig når de legger ut annonsen sin, forteller bruktmarkedsekspert og leder for FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke;

- Vi er opptatt av å gjøre det enkelt for folk å være miljøvennlige forbrukere ved å handle brukt, og gjøre terskelen for bruktkjøp så lav som mulig. Det som trekkes frem som positivt i tilbakemeldinger fra brukere av Fiks, ferdig, er akkurat dette med at det er enkelt, trygt og at man ikke trenger å ha dialog i forbindelse med kjøpet.

Slik legger du ut en annonse med Fiks, ferdig og slik ser den ut på FINN:

Finn skjerm - fiks ferdig

Barneklær mest populært
De mest populære kategoriene med Fiks, ferdig-annonser er barneklær og dameklær, og vi ser også mye kjøp av bøker i forbindelse med skolestart i tillegg til diverse elektronikk. Nå som levekostnadene i Norge har økt, er handel på Torget bra for lommeboka til både studenter og foreldre med barn som trenger klær og utstyr til barnehage og skolestart.

En undersøkelse FINN har gjort blant brukere av Fiks, ferdig, viser at 9 av 10 kjøpere er fornøyd med denne måte å handle på. Spesielt innen kategorien barneklær er det stor tilfredshet med tjenesten, viser brukerundersøkelsen vår.

- Jeg tror travle foreldre vet hva de vil ha og de setter stor pris på å slippe dialog og å gjøre en kjapp, miljøvennlig og rimelig handel, sier Opshaug Bakke.

50% rabatt på frakt

Frem til 28. august får du 50% rabatt på alle kjøp med Fiks ferdig! Dermed er det ekstra lønnsomt for deg som selger å legge ut ting til salgs nå med en gang - ikke minst fordi kjøpere da må betale mindre i frakt for å få varen tilsendt.

Aktuelle saker fra den siste tiden: