< >
Annonse:

Invester i aksjer og fond for å kunne få bedre avkastning enn sparekonto / høyrentekonto

Invester i aksjer og fond for å kunne få bedre avkastning enn sparekonto / høyrentekonto Å ha penger på sparekonto er lite lurt i våre dager. Faktisk så blir pengene dine mindre verdt om de står på en sparekonto grunnet svært lave renter og inflasjon - og dette gjelder også såkalte høyrentekontoer. Har du et langsiktig perspektiv har historien vist at å plassere penger i fond og aksjer vil gi en langt høyere avkastning på pengene dine. Trykk her for å besøke »

I Norge er det flere aktører som tilbyr sparing i aksjer og fond, f.eks. mange av de store sparebankene. Den uavhengige tjenesten Nordnet har også blitt en populær tilbyder av investeringstjenester for mannen i gata, ikke minst grunnet deres gunstige kurtasje for studenter.

Det er gratis å åpne konto - og nye kunder får også samme gunstige kurtasje som studenter gjør den første måneden.

NB: Husk at å investere i fond og aksjer medfører mer risiko enn å plassere pengene i banken. Har du liten erfaring med investeringer er det anbefalt å begynne i det små, velge lavrisikofond fremfor aksjer og aldri investere mer penger enn du har råd til å tape.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: