TIPS: Vinn iPhone XS, Playstation Pro, Ipad, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!

Inviterer byens studenter til Fantoft – for gratis kino, sosial samling og popcorn

Foto: Silje Holte og Sammen.
Foto: Silje Holte og Sammen.
Torsdag kveld er det duket for en unik opplevelse for Bergens studenter, der den nye parken på Fantoft gjøres om til en filmoase. Sammen inviterer byens studenter til å ta med pledd og ta plass for en aller tiders filmopplevelse.

Torsdag 29. september kl 20.00 blir det gratis visning av filmen «Everything everywhere all at once», i samarbeid med Bergen Kino.

Gjennom de siste seks årene har Fantoft studentboliger og området rundt gjennomgått en helhetlig oppgradering og endelig kan vi invitere byens studenter på besøk.

- Det ser ut som vi er kjempeheldige med værmeldingen den dagen, så vi forventer over 1000 studenter i parken den dagen. Vi har leid inn benker som vil gi sitteplasser til de første 750, så her er det bare å komme tidlig å sikre seg plass, sier Cecilie Ring Bøckmann, bomiljø- og markedskonsulent i Sammen Bolig.

Det blir gratis popcorn og litt annet stasj så lenge lageret rekker, ellers oppfordres studentene til å kle seg godt og gjerne ta med et teppe når de skal benke seg ned foran lerretet.

Både feiring og sosialt tiltak
Samtidig som Sammen gjør dette for å feire den flotte parken og at Fantoft har fått seg et fantastisk løft, ønsker samskipnaden å få studentene ut av studenthyblene sine, sosialisere seg og dermed motvirke ensomhet.

Derfor inviteres alle studentene i hele Bergen til gratis utekino i parken på Fantoft studentby.

Uteområder som åpner for sosiale sammenkomster
Det danske prisvinnende arkitektselskapet Werk har vært ansvarlig for design av nye Fantoft Park, og under overskriften "Fra Central Parkering til Central Park" har området, som tidligere var en grå og kjedelig parkeringsplass, i dag blitt forvandlet til en grønn og levende park.

Området har i dag flere sitteområder, sandvolleyballbane, basketball, frisbeegolf, frukt- og bærbusker og griller som studentene kan bruke. Og det er altså i denne parken at utekinoen vil finne sted.

Aktuelle saker fra den siste tiden: