Nyttige tjenester: Språk

Språktjenester i form av oversettelser og annen hjelp til fremmede og eget språk.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Gratis kunnskapsbase for norsk grammatikk og uttale
Trenger du hjelp til å forstå og lære mer om norsk grammatikk og uttale? Sjekk kunnskapsbasen Lingupedia fra Lingu - der finner du video-, lyd- og tekstbasert informasjon om ulike temaer innen norsk grammatikk og uttale - gratis.
Lær litt språk med Duolingo
På nettstedet Duolingo kan du lære deg enkle ord og setninger på tysk, engelsk, spansk eller portugisisk - det koster ingen verdens ting og er morsomt bygd opp slik at du kan samle poeng etter hvert som du jobber. Hvorfor ikke starte allerede?
Gratis språkkurs
Er du ikke helt sikker i fremmedspråk? Hvorfor ikke prøve deg med et lite gratiskurs i spansk, fransk, tysk eller engelsk. Gratiskursene inneholder øvelser osv. som gjenoppfrisker eller gir deg det grunnleggende i språket. Gratis registrering.
Norsk-kinesisk ordbok
Kaifangcidian er en Norsk-kinesisk online ordbok publisert under Creative Commons lisens (databasen kan lastes ned). Det finnes allerede en stor samling ord og tjenesten er per nå mest egnet for oversettelse av akademiske tekster. Det legges stadig til nye termer og noe av målet med tjenesten er at både kinesere som lærer norsk og nordmenn som lærer kinesisk kan hjelpe hverandre med å utvide ordforrådet.
Gratis ordbok til flere språk
Behov for å oversette noe ved hjelp av ordliste? Gratisordbok.se er en helt gratis Internett-ordbok som baserer seg på oversettelser av både profesjonelle oversettere og brukerne selv. Akkurat nå finnes det 352 ordlister på 21 språk i gratisordboken. Språk som støttes er norsk, finsk, svensk, engelsk, spansk, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk, litauensk, latvisk, portugisisk, polsk, fransk, tysk, slovakisk, dansk, tyrkisk, ungarsk, estisk og russisk.
Spanskkurs online
Gratis spansk nettkurs med forklaringer på norsk. Morsomt, visuelt og lærerikt kurs for nybegynnere. På siden finnes også læremateriell både for viderekomne og nybegynnere.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.