Nyttige tjenester

Her finner du en oversikt over nyttige tjenester du kan ha bruk for, både nettbaserte og ikke-nettbaserte.
  • Utvalgte
  • Nyeste
  • Siste sjanse
Skjul detaljer
Lag din egen nødplakat helt gratis
Når det haster, kan sekunder være forskjellen mellom liv og død. Da er det viktig å kunne forklare akkurat hvor man er. Norsk Luftambulanse har en fin gratistjeneste for alle - du får tilsendt en nødplakat, med kart og GPS-koordinater for den hytta/det huset man selv velger. Slik blir det enkelt for alle i familien å gi informasjonen til 113.
Få gratis tilgang til detaljerte kart og flybilder for hele Norge
Kommunekart gir deg gratis, detaljerte kart og flybilder for hele Norge. I tillegg kan du søke opp adresser, steder og eiendommer over hele landet og enkelt få beregnet en kjørerute med trinn-for-trinn instrukser for hvordan du kommer deg dit.
Norsk grammatikk gratis på nett
Er du skoleelev eller student og har spørsmål om norsk grammatikk, bør du sjekke ut denne kilden. Boka 'Norsk grammatikk' ligger nå ute på nett og gir deg alle svarene du leter etter. Så slipper du å kjøpe boka!
50PlusMatch - dating for deg over 50
50PlusMatch er en datingside for alle over 50 år som vil bli kjent med nye mennesker. Datingsiden har en gratis prøveperiode på 3 dager, og det er enkelt å registrere seg for å sjekke ut siden.
NextLove - dating for skilte og aleneforeldre
NextLove er en datingside som er tilrettelagt for skilte mennesker og aleneforeldre som ønsker en ny sjanse til å finne kjærligheten. Du kan opprette en konto og prøve NextLove gratis.
Sukker - Norges største datingside
Mange nordmenn på utkikk etter en partner prøver å finne en via Sukker.no - en norsk datingside. Det er som alltid tjenester som er gratis og andre som koster penger. Sjekk ut mulighetene!
Arkivverket lanserer historisk og gratis fotoarkiv på nett
Er du interessert i historiske foto, kan du benytte deg Arkivverkets store samling. 13 000 bilder er nå åpne for alle, og du kan bruke de fleste bildene fritt! Slik blir den norske kulturarven tilgjengelig for alle.
Unngå kilometerjuks når du kjøper bruktbil - sjekk km-standen hos Vegvesenet
Det er lett å bli utsatt for kilometerjuks, men nå er det også lettere å sjekke om noen forsøker å lure deg. Statens Vegvesen gir deg opplysninger om km-standen til bilen du kanskje tenker å kjøpe.
Gratis teoriprøve for bil
Mengdetrening er viktig når man skal ta lappen, enten det gjelder praksis eller teori. Derfor er det kjekt at du kan ta gratis teoriprøver på nett. Fint at du kan ta disse prøvene uten å registrere deg.
Få uforpliktende tilbud på forsikringer - spar penger
Har du noen gang tenkt at du burde gå gjennom forsikringer for å se om det er penger å spare på å skifte selskap? Det er ikke vanskeligere enn å bruke en anbudstjeneste. Du angir nødvendige data og får uforpliktende tilbud fra forskjellige selskaper. Så kan du selv avgjøre etterpå. Herlig å slippe jobben med å sammenligne!
Kongsberg: Gratis rådgivning knyttet til kjøp og salg av bolig
Har du behov for praktisk råd og veiledning i forbindelse med kjøp og salg av bolig og bor i Kongsberg-området, kan du henvende deg til Frivilligsentralen. Der får du gratis rådgivning fra en økonom og en megler.
Hvordan lære å legge eyeliner pent
Synes du det er vanskelig å legge eyeliner pent? Litt passende rundt øynene kan gi deg et mer åpent og våkent blikk. Klikk deg inn nedenfor for å lese tipsene du bør følge for å unngå tabbene som får deg til å se gammel og trøtt ut.
QXL - gratis å legge ut annonser
Du husker kanskje den gode, gamle nettauksjonen QXL? Den eksisterer fortsatt, og nå er det gratis å legge ut annonser der. Du må kun betale noen kroner dersom varen din blir solgt.
GratisKontrakt.no - nyttig for deg som leter etter et kontraktsforslag
GratisKontrakt gir deg en oversikt over gratis kontrakter, skjema, avtaler, søknader og lignende som kan brukes ved kjøp, salg, leie, utleie og offentlig rapportering.
Få inspirasjon til å lage ting selv
På den engelskspråklige bloggen DIY Cozy Home får du mange tips til hvordan du kan lage dekorasjoner, ordne smart oppbevaring, få billige løsninger på praktiske utfordringer. Poenget er å bruke det man har i hjemmet og unngå overdreven pengebruk.
Gratis grunnkurs i kjemi
Kan du ikke så mye om kjemi fra før? Her får du en innføring i atomer og molekyler. Du lærer om periodesystemet og om kjemiske formler. Gjennom hele kurset vil du bli testet for å se om du får med deg alt sammen.
Gratis kurs i Adobe Photoshop CS6
Dersom du kostnadsfritt registrerer deg som bruker på nettstedet Utdannet.no, får du tilgang til et gratis kurs i Photoshop. Du lærer det meste grunnleggende som gjør deg i stand til å bruke den omfattende programvaren for bildebehandling.
Juss24 med juridiske avtaler og maler
Juss24 er en nettbasert forbrukertjeneste for juridiske avtaler, blanketter og dokumentmaler. Tjenesten er populær både blant privatpersoner og bedrifter. Abonnement koster 79 kr i måneden, men Juss24 tilbyr to ukers gratis og 100% uforpliktende medlemsskap for å prøve ut tjenesten.
Enhver.no vurderer tilbudsaviser fra matkjedene
Kunde- og tilbudsaviser fra matkjedene er noe vi gjerne skummer gjennom for å finne gode tilbud. Da er det kjekt at enhver.no krydrer sine vurderinger med humor og kritisk sans. Vel verdt lesingen!
Lån penger gratis med Trustbuddy
Trustbuddy er en sosial bank hvor du kan låne småbeløp, opptil kroner 5000, av andre personer som er medlem av tjenesten. Lånet er gratis i 14 dager, men om du ikke betaler tilbake innen to uker vil imidlertid tjenesten oppføre seg som en mer ordinær bank med horribelt høye renter.
Prissammenligningstjeneste for matvarer
Her er en tjeneste som sammenligner dagligvarer i Norge på ukesbasis. Hver mandag mellom kl 17.00 og 19.00 logger de prisene på de største dagligvarekjedene i Norge. Matvareprisene offentliggjøres senere på kvelden.
Lær litt språk med Duolingo
På nettstedet Duolingo kan du lære deg enkle ord og setninger på tysk, engelsk, spansk eller portugisisk - det koster ingen verdens ting og er morsomt bygd opp slik at du kan samle poeng etter hvert som du jobber. Hvorfor ikke starte allerede?
Gratis, norsk alternativ til vektklubber
Kaloridagboka tilbyr en gratis, personlig og enkel dagbok over matvarer og trening. Målet er å gi alle en mulighet til å ha full kontroll over sitt daglige og faktiske kaloriforbruk og dermed planlegge en vektnedgang eller vektøkning basert på gode matvaner.
Bergen: Gratistjeneste for økonomisk rådgivning
I september åpner Økonomi-formidlingen dørene til sitt kontor i Merinobygget ved NHH. De ønsker å hjelpe folk til å hjelpe seg selv innen personlig økonomi. Det er masterstudenter og studenter på siste året av en bachelorgrad som skal formidle sin kompetanse gratis.
Hvordan sette akkorder til en melodi - gratis ebok
Har du lyst på en gratis eBok om å sette akkorder til en melodi? Og i tillegg få jevnlige tips og råd rett til epostkassa di? Meld deg på nyhetsbrevet og få din gratis eBok, tips og råd.
Gratis alternativ til vektklubb.no - for de som vil ned i vekt, men ikke betale en krone
Sparkpeople er, i motsetning til vektklubb.no og liknende norske sider, gratis. Siden har alle hjelpemidler for de som vil ned i vekt, holde vekten eller trene seg til enda bedre form. Du finner over 500 matoppskrifter, tips til mange korte treningsøkter, trenings-dagbok, artikler om myter og fakta innen trening, BMI-kalkulator, samt alt annet som de andre «ned-vekt»sidene tar betaling for. Ulempen er at det er at det ikke står på norsk, men for de som ikke lar seg skremme av litt engelsk så anbefales denne siden.
Last inn flere »
50PlusMatch - dating for deg over 50
50PlusMatch er en datingside for alle over 50 år som vil bli kjent med nye mennesker. Datingsiden har en gratis prøveperiode på 3 dager, og det er enkelt å registrere seg for å sjekke ut siden.
NextLove - dating for skilte og aleneforeldre
NextLove er en datingside som er tilrettelagt for skilte mennesker og aleneforeldre som ønsker en ny sjanse til å finne kjærligheten. Du kan opprette en konto og prøve NextLove gratis.
Få uforpliktende tilbud på forsikringer - spar penger
Har du noen gang tenkt at du burde gå gjennom forsikringer for å se om det er penger å spare på å skifte selskap? Det er ikke vanskeligere enn å bruke en anbudstjeneste. Du angir nødvendige data og får uforpliktende tilbud fra forskjellige selskaper. Så kan du selv avgjøre etterpå. Herlig å slippe jobben med å sammenligne!
SAS Lavpriskalender - Finn billige flyreiser
Flyselskapet SAS har også en lavpriskalender som f.eks. Norwegian der du kan finne de billige flybillettene per måned. Det er alltid lurt å sjekke både med Norwegian og SAS når en skal ut å reise.
Billige briller fra Extra Optical
Mange studenter oppdager i løpet av studiene at de trenger briller. Når man så tar turen til en optiker, vil enkelte finne ut at prisene ikke er tilpasset gjerrige og studenter (ofte synonymt). Denne norske nettsiden selger briller til gunstige priser, kanskje du finner noe av interesse der?
Gebyrfri VISA - gratis ved gjerrig bruk
Dette kortet har Gjerrigknarken brukt i flere år, hovedsaklig til bruk på internett. Ingen gebyrer på varekjøp osv. Heldigvis er Gjerrigknarken disiplinert når det gjelder å betale fakturaen hver måned, da blir det heller ingen renter. Kan det bli bedre? Inntil 50 dagers betalingsutsettelse gjør dette kortet til en vinn-vinn-situasjon for oss gjerrige!
Ølbrygging
Glad i øl? Kunne du tenke deg å brygge ditt eget? Da kan denne siden være noe for deg! Per Inge Haavik hjelper deg langt på vei. Her får du tips og triks til hvordan du skal brygge ølet ditt. Siden inneholder masse informasjon, og du får et eget lite kurs i kunsten.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.