Gratis programmer: Diverse

Enkelte programmer er vanskelig å putte inn i en bestemt kategori, så derfor har vi en diverse-kategori her også!
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Splitt og sett sammen PDF-dokumenter
Denne gratis programvaren lar deg splitte opp og sette sammen PDF-dokumenter. Genialt for de som ikke vil betale en formue for Adobes dyre produkter.
Gratis Microsoft-programvare til studenter
Microsoft har avtaler med flere universiteter og høgskoler i Norge, og studenter ved disse kan ofte få gratis Microsoft-programvare, som Windows 7 og Visual Studio. Ta kontakt med din læreinstitusjon for nærmere informasjon om anskaffelse utover det som står beskrevet på siden. (Dessverre gjelder ikke dette tilbudet Office som inneholder Word og Excel.)
ScummVM
Savner du spill som The Secret of Monkey Island og The Legend of Kyrandia? ScummVM gjør det mulig å spille visse klassiske peke-og klikke-spil på nyere operativsystemer, blant annet alle LucasArts-klassikerene.
FreeMind - gratis mind mapping software
På jakt etter et gratis program som kan lage tankekart eller mind maps? Da er Freemind det rette programmet for deg!
SuDoKu-knekkeren
Gratis program for alle som liker å spille sudoku. Med SuDoKu-knekkeren kan du lage "entydige" oppgaver (d.v.s. oppgaver med kun en løsning). Den innebygde sudoku-generatoren kan lage mange (millioner) forskjellige oppgaver. De automatisk genererte oppgavene har seks vanskelighetsgrader.
Gratis programvare for USB-dingser
Portable Freeware er en rekke programmer som, nesten uten unntak, kan lastes ned og brukes på en USB-pinne og som ikke trenger installasjon. Programmene finnes i alle mulige kategorier og det finnes en rekke programmer som kan gjøre mange av Microsofts svindyre programmer unyttige.
Gratisprogrogrammer
Hos Oppgradering.no finner du en norsk side med oversikt over mange av de gode gratisprogrammene! En flott oversikt.
Mange gratis programmer
På denne siden kan du finne en oversikt over mange nyttige og gratis programmer. Alle programmene på denne siden er gratis å laste ned og gratis i bruk.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen diverse | gratis programmer?