Spill & programvare: Gratis programmer

Her kan du finne programvare / software til all slags bruk. Det finnes veldig mange godbiter, og disse er blant de beste!
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Prøv å lage ditt eget spill
Hvis du registrerer e-postadressen din (nede på siden). får du en smaksprøve (2 produkter) av pakken du kan kjøpe. Dersom det å lage dataspill faller i smak, kan du kjøpe pakken fra 1 dollar og oppover.
Program for å laste ned fra YouTube
«Free YouTube Downloader» -programvaren lar deg enkelt laste ned lyd- og videospor fra YouTube-videoer og konvertere de til et format du kan spille på PC, musikkspiller, iPhone, iPad, mobil eller tablet. Formatene som er støttet er avi, wmv, mov, mp3, mp4.
Granola
Et lite program for å gjøre PC'en mer energieffektiv, slik at man sparer penger ved å justere strømstyringsinnstillingene til maskinen. Bra både for lommeboka og miljøet!
Splitt og sett sammen PDF-dokumenter
Denne gratis programvaren lar deg splitte opp og sette sammen PDF-dokumenter. Genialt for de som ikke vil betale en formue for Adobes dyre produkter.
Gratis Microsoft-programvare til studenter
Microsoft har avtaler med flere universiteter og høgskoler i Norge, og studenter ved disse kan ofte få gratis Microsoft-programvare, som Windows 7 og Visual Studio. Ta kontakt med din læreinstitusjon for nærmere informasjon om anskaffelse utover det som står beskrevet på siden. (Dessverre gjelder ikke dette tilbudet Office som inneholder Word og Excel.)
ScummVM
Savner du spill som The Secret of Monkey Island og The Legend of Kyrandia? ScummVM gjør det mulig å spille visse klassiske peke-og klikke-spil på nyere operativsystemer, blant annet alle LucasArts-klassikerene.
KompoZer
KompoZer er et verktøy for design av hjemmesider som er laget med det mål å være svært enkelt å bruke. Verktøyet er derfor passende for de som ikke har kunnskap om HTML eller annen webkoding og som ønsker å lage en attraktivt utseende hjemmeside.
Lær om den fantastiske kroppen vår
Her finner du et interaktivt program man kan laste ned gratis der kan man lære om hele menneskekroppen i 3D.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen gratis programmer | spill & programvare?