Spill & programvare: Gratis programmer

Her kan du finne programvare / software til all slags bruk. Det finnes veldig mange godbiter, og disse er blant de beste!
  • Nyeste
Skjul detaljer
Prøv å lage ditt eget spill
Hvis du registrerer e-postadressen din (nede på siden). får du en smaksprøve (2 produkter) av pakken du kan kjøpe. Dersom det å lage dataspill faller i smak, kan du kjøpe pakken fra 1 dollar og oppover.
Program for å laste ned fra YouTube
«Free YouTube Downloader» -programvaren lar deg enkelt laste ned lyd- og videospor fra YouTube-videoer og konvertere de til et format du kan spille på PC, musikkspiller, iPhone, iPad, mobil eller tablet. Formatene som er støttet er avi, wmv, mov, mp3, mp4.
Granola
Et lite program for å gjøre PC'en mer energieffektiv, slik at man sparer penger ved å justere strømstyringsinnstillingene til maskinen. Bra både for lommeboka og miljøet!
Splitt og sett sammen PDF-dokumenter
Denne gratis programvaren lar deg splitte opp og sette sammen PDF-dokumenter. Genialt for de som ikke vil betale en formue for Adobes dyre produkter.
Gratis Microsoft-programvare til studenter
Microsoft har avtaler med flere universiteter og høgskoler i Norge, og studenter ved disse kan ofte få gratis Microsoft-programvare, som Windows 7 og Visual Studio. Ta kontakt med din læreinstitusjon for nærmere informasjon om anskaffelse utover det som står beskrevet på siden. (Dessverre gjelder ikke dette tilbudet Office som inneholder Word og Excel.)
ScummVM
Savner du spill som The Secret of Monkey Island og The Legend of Kyrandia? ScummVM gjør det mulig å spille visse klassiske peke-og klikke-spil på nyere operativsystemer, blant annet alle LucasArts-klassikerene.
KompoZer
KompoZer er et verktøy for design av hjemmesider som er laget med det mål å være svært enkelt å bruke. Verktøyet er derfor passende for de som ikke har kunnskap om HTML eller annen webkoding og som ønsker å lage en attraktivt utseende hjemmeside.
Lær om den fantastiske kroppen vår
Her finner du et interaktivt program man kan laste ned gratis der kan man lære om hele menneskekroppen i 3D.
FreeMind - gratis mind mapping software
På jakt etter et gratis program som kan lage tankekart eller mind maps? Da er Freemind det rette programmet for deg!
Få datamaskinen til å snakke Norsk
Er du lesesvak? LingSpeak Arne snakker teksten høyt for deg. Alt den behøver som input er teksten du vil ha opplest. LingSpeak Arne er en kunstig norsk stemme basert på en førstegenerasjons talesyntese.
500 MB gratis online backup
Backup24.no gir deg opptil 500 MB gratis online backup. Slett ikke dumt å benytte seg av hvis en vil ta vare på de viktige dokumentene. Klikk på gratis-linken oppe til venstre litt under logoen for å komme i gang.
Clue
Gratis demo fra den gode ordboka Clue. Demoen er gratis i 30 dager og man kan velge blandt ulike språk. Perfekt å laste ned før en viktig prøve.
SuDoKu-knekkeren
Gratis program for alle som liker å spille sudoku. Med SuDoKu-knekkeren kan du lage "entydige" oppgaver (d.v.s. oppgaver med kun en løsning). Den innebygde sudoku-generatoren kan lage mange (millioner) forskjellige oppgaver. De automatisk genererte oppgavene har seks vanskelighetsgrader.
Gratis tysk-norsk norsk-tysk ordbok
Heinzelnisse er en ordbok som oversetter fra tysk til norsk og omvendt. Den er helt gratis og nedlastbar. I tillegg finnes en Mini Edition som kan kjøres på mange typer PDA.
Gratis programvare for USB-dingser
Portable Freeware er en rekke programmer som, nesten uten unntak, kan lastes ned og brukes på en USB-pinne og som ikke trenger installasjon. Programmene finnes i alle mulige kategorier og det finnes en rekke programmer som kan gjøre mange av Microsofts svindyre programmer unyttige.
Gratis programvare til nedlasting
iNorge har en stor og bra samling av gratis programvare på nett! Du kan lete i kategorier, og siden er veldig oversiktlig og brukervennlig.
Dizzler
Dizzler er et gratis nedlastbart program som tillater brukere til å søke online og spille gratis musikk, video, spill og radiostasjoner på deres datamaskin eller mobile enhet. Utrolig godt utvalg. Bør prøves!
Nuffe!
Så enkelt. Så gøy. Og ikke minst, helt GRATIS! Velkommen til NuFFe.net, en side som gir deg gratis webtjenester på internett. En gave dedikert til dere webmastere! Nyhetsagent, gjestebok og mailskjema kan du enkelt opprette og bruke gjennom denne siden.
Gratisprogrogrammer
Hos Oppgradering.no finner du en norsk side med oversikt over mange av de gode gratisprogrammene! En flott oversikt.
Mange gratis programmer
På denne siden kan du finne en oversikt over mange nyttige og gratis programmer. Alle programmene på denne siden er gratis å laste ned og gratis i bruk.
Stavkirker
Dette er den eneste vitenskapelige hjemmesiden om middelalderens stavkirker i Norge. I mange andre land er tilsvarende sider lagt på Intranet til bruk bare for forskere og studenter på universiteter og høyskoler. Her får du alt - Gratis!
Hendig ordbok
Meget anvendelig elektronisk ordbok. Den linker til gode ordbøker som representerer de fleste store språk, i tillegg til elektroniske ordlister for bokmål og nynorsk.
Giveaway of the Day
Nettstedet Giveaway of the Day legger daglig ut programmer til nedlastning, GRATIS! Noen av dem ville normalt kostet rundt 50 dollar. Masse nyttige og unyttige programmer å få tak i gratis på denne siden =)
WebRipper
WebRipper er et godt verktøy for oppsøking og nedlasting av bilder, lyd og video fra internett.
LEO: Bokmål til Nynorsk oversetter
Leo er et lite program som hjelper deg å oversette fra bokmål til nynorsk. Programmet er helt gratis, og svært enkelt å bruke. Det oversetter ikke helt perfekt men er til stor hjelp.
MediaPortal
Media Portal er en mediaplayer-klone som det foreløpig bare har kommet ut få versjoner av.Likevel er listen med funksjoner imponerende. MediaPortal gir allerede nå en TV-vennlig innfallsvinkel til musikk, filmer, bilder, TV- og radioprogrammer gjennom PCen. Du kan dessuten laste ned manssevis av plug-ins, også disse er gratis.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen gratis programmer | spill & programvare?