Underholdning: Nett-TV, filmer & streaming

Her finner du en oversikt over tilbydere av gratis streaming, filmer og tv-kanaler på nett.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Pluto TV - gratis strømmetjeneste med filmer, serier og sport
Er du glad i filmer, serier og sport, men vil ikke betale? Pluto TV er en gratis strømmetjeneste som baserer seg på reklame. Det er gode nyheter for oss som vil spare noen kroner, men likevel se på eller strømme tv-serier og filmer!
Få 15% rabatt på strømmetjenesten Disney+
Er du klar for god underholdning med historier fra Disney, Pixar, Marvel m.fl.? Disney+ gir deg 15% rabatt på årsabonnement (12 mnd til prisen av 10), men du kan også nøye deg med månedsabonnement til 89 kr.
Al-Jazeera og Sky News gratis fra Allente
Allente-kunder får nå begge kanalene Al-Jazeera og Sky News gratis uansett hvilken kanalpakke du har. For å få tilgang til gratiskanaler må dekoderen din være koblet til en sattellittantenne.
SPARETIPS: Spar 34% på HBO MAX med et årlig abonnement
Om du ønsker å abonnere på HBO MAX kan du gjennom å tegne et årsabonnement spare 34% sammenlignet med å betale måned for måned. Smart måte for å sørge for at du får abonnementet billigere om du likevel bruker denne streaming-tjenesten jevnlig over hele året.
Stream og se amerikanske reality-serier gratis samme dag som de går på luften i USA
Gjennom appen hayu. kan du få direkte tilgang til streams av amerikanske reality-serier samme dag som de går på luften i USA uten å måtte vente på trege norske TV-kanaler. Du får gratis tilgang i 7 dager.
Få en måned HBO Nordic gratis gjennom Telia
Visste du at du gjennom Telia kan få en måned HBO Nordic gratis uten ekstra kostnad? Alt du trenger er et privat mobilabonnement hos Telia. Du kjenner kanskje noen som har det om du ikke har det selv?
Leie film fra SF Anytime
Istedenfor å betale abonnement måned for måned for å se på filmer, kan du kanskje like gjerne leie enkeltfilmer? Du finner tusenvis av filmer hos SF Anytime, prisen per film varierer.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.