Underholdning: Nett TV

Noen sider tilbyr tv-sendinger over nett, her finner du en oversikt!
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Se reality show fra USA gratis i en måned
Er du glad i TV-sendinger som Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives og slikt og vil se dem samme dag som de kommer på amerikansk fjernsyn, kan du prøve strømmetjenesten Hayu gratis i en måned.
Se Netflix GRATIS i en måned
Du kan teste ut Netflix i en hel måned uten å betale et rødt øre. Netflix har svært mange filmer og tv-serier som du kan kose deg med. Dersom du ikke ønsker å fortsette abonnementet for kr. 89 per måned, sier du opp innen utgangen av gratismåneden.
Last ned TV-serie episode
På denne siden kan man laste ned første episode av serien Pioneer One helt gratis!
Gratis streaming av Viasat 4-serier
Her kan man streame tv-serier som har gått på Viasat 4. Nye episoder blir lagt ut så snart de har blitt vist på TV.
Se første episode av Linni gratis
Se første episode av «Linni» gratis. Serien går egentlig på BLISS, og det må man betale ekstra for. Serien er en slags reality/dokumentar om Linni Meister.
Gratis TV-serie: Pioneer One
Helt lovlig og helt gratis kan du via torrents laste ned tv-serien Pioneer One. Det dreier seg om et lavbudsjett scifi-drama med elementer av kald krig og agent-thriller. Anbefales!
Gratis TV2 innhold
At du på TV2 Sumo for kr 35,- uken kan se de fleste serier som går på TV2 er en kjent sak, men det du kanskje ikke visste er at du får se alt i TV2 junior kategorien gratis, samt at det finne mange andre gratisgodbiter! Klikk deg inn i feks kategorien "Underholdning" og du er i gang!
Gratis TV-serier fra USA
Her gir IT-avisen deg en oppskrift på hvordan du kan få lovlig tilgang på tv-serier som Heroes, Prison Break, Family guy og The Office med flere. De største amerikanske TV-selskapene legger ut innhold i form av serier, talkshows og øvrige sendinger på nett helt gratis ved hjelp av reklamefinansiering. Problemet er at du må ha en amerikansk IP adresse for å få tilgang til disse tjenestene. Dette kan du fikse på ved å laste ned programmet Hotspot shield som gjør at du kan endre din IP-adresse til en amerikansk en ved behov. Deretter kan du gå til tjenester som for eksempel Openhulu og se hva du har lyst til.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.