Spill & programvare: Fullversjoner

Her finnes fullversjoner av spill som av en eller annen grunn er gitt ut gratis.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Gratis spill på steam
En brukerbasert forumtråd hvor alt av gratis-spill til spilltjenesten Steam blir listet opp. Tråden blir fortsatt oppdatert etter hvert som innhold endres. Blant topptitlene finnes America's Army 3, CrimeCraft, Team Fortress 2 og ArmA II.
Programvare gis bort daglig
Hver dag kan du få kloa i gratis, fullverdig programvare fra denne siden. Nye overraskelser og spennende saker som virkelig er midt i blinken for en gjerrigknark. Du kan også få påminnelser via Facebook, slik at du slipper å følge med på nettsiden.
Alien Swarm
Dersom du er glad i spill og har Steam på din maskin, kan du nå laste ned spillet Alien Swarm helt gratis. I dette kule science fiction-spillet får du brukt kreftene dine, gjerne i lag med vennene dine. Et skikkelig bra shooting spill.
Urban Terror (URT)
Urban Terror er ett gratis flerspillerspill i form av et førstepersons-shooter. Urban Terror kan beskrives som en Hollywood taktisk shooter; delvis basert på virkeligheten, men mottoet er «gøy over realistisk». Dette resulterer i et veldig unikt, fornøyelig og avhengighetsskapende spill. Ingen registrasjon trengs: Last ned, installer, spill!
NeoOffice til Mac
Dersom du har Mac og trenger ordentlig kontorprogramvare, er det fortsatt mulig å være gjerrigknark. NeoOffice er OpenOffice for Mac-brukere, helt gratis selvfølgelig.
Battlefield Heroes
Battlefield Heroes er nå klart for nedlasting og spilling uten beta key. Hva venter du på? Last ned og kom i gang med spillingen!
Wolfenstein: Enemy Territory
Wolfenstein Enemy Territory er et meget bra FPS-spill som ble lagt gratis ut på nettet da resten av prosjektet ble skrinlagt. Dette spillet er da kun multiplayer. På siden det linkes til finner du all informasjon som trengs for å laste ned og spille spillet.
Frozen Bubble
Frozen Bubble er et veldig populært arkadespill basert på klassikeren Bust-a-Move. Inneholder søte pingviner, bra grafikk og mulighet for flere spillere.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.