Spill & programvare: Fullversjoner

Her finnes fullversjoner av spill som av en eller annen grunn er gitt ut gratis.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Programvare gis bort daglig
Hver dag kan du få kloa i gratis, fullverdig programvare fra denne siden. Nye overraskelser og spennende saker som virkelig er midt i blinken for en gjerrigknark. Du kan også få påminnelser via Facebook, slik at du slipper å følge med på nettsiden.
Alien Swarm
Dersom du er glad i spill og har Steam på din maskin, kan du nå laste ned spillet Alien Swarm helt gratis. I dette kule science fiction-spillet får du brukt kreftene dine, gjerne i lag med vennene dine. Et skikkelig bra shooting spill.
NeoOffice til Mac
Dersom du har Mac og trenger ordentlig kontorprogramvare, er det fortsatt mulig å være gjerrigknark. NeoOffice er OpenOffice for Mac-brukere, helt gratis selvfølgelig.
Battlefield Heroes
Battlefield Heroes er nå klart for nedlasting og spilling uten beta key. Hva venter du på? Last ned og kom i gang med spillingen!
Wolfenstein: Enemy Territory
Wolfenstein Enemy Territory er et meget bra FPS-spill som ble lagt gratis ut på nettet da resten av prosjektet ble skrinlagt. Dette spillet er da kun multiplayer. På siden det linkes til finner du all informasjon som trengs for å laste ned og spille spillet.
Frozen Bubble
Frozen Bubble er et veldig populært arkadespill basert på klassikeren Bust-a-Move. Inneholder søte pingviner, bra grafikk og mulighet for flere spillere.
Vegastrike - romsimulator
Vega Strike et et open source 3D action-romsimulatorspill som lar deg handle, sloss, og utforske et vidstrakt univers. Vega Strike er bygget på OpenGL og kjører på Windows, Linux og Mac plattformer. Spillet er spillbart, men utvikles stadig videre.
Scorched 3D
Scorched 3D er et spill basert på det gode gamle DOS spillet "Scorched Earth", men tar konseptet inn i vårt århundre med ok 3D-grafikk og bedre eksplosjoner. Velg din tanks og start skytingen på dine venner eller PC-baserte motstandere nå!
UFO: Alien Invasion
Dette er en svært oppfrisket versjon av de turbaserte strategispillene i den klassiske UFO-serien. Du har ansvaret for en organisasjon som skal hindre de romboerne i å ta over jorden. For å gjøre dette må du etablere baser, forske og utvikle nye våpen samt utføre skarpe oppdrag med dine agenter for å stoppe angrep.
Trackmania Nations Forever
Trackmania Nations Forever er navnet på oppfølgeren til spillet som tok verden med storm da det kom i mai 2004. Det nye spillet inneholder blant annet en drøss nye, utfordende baner. Spillet kan lastes ned gratis.
Battlefield Heroes
Dette er ett gratis tredjepersons shooter spill som baserer seg mye på humor. Spillet har en tøff tegneserie grafikk som du tidligere har sett lignende i "Team Fortress". Utviklerene av spillet er også de samme som har gitt ut Battlefield 1942, Battlefield Vietnam og Battlefield 2142. Spillet vil være gratis for nedlasting når det blir lansert.
Soldier Front
Soldier Front er et taktisk FPS-spill (first person shooter) originalt utviklet av DragonFly i 2006. Spillet kan spilles over nett og blir du god nok kan du opprette en egen klan. Det er forøvrig helt gratis å laste ned og spille.
Nexuiz
Nexuiz er et 3D førstepersons skytespill som kan minne litt om Quake. Reaksjon og god kontrol med musa kreves for å spille dette på en god måte. Merk at du trenger ganske kraftig PC for og spille dette på bra grafikk. Ellers er det et supert spill, og det beste er at det er helt gratis.
Gratis Sam & Max episode
TellTale Games har i forbindelse med lanseringen av Sam&Max Sesong 2 lagt ut en av forrige sesongs episoder "Abe Lincoln Must Die" gratis. ITavisen tilbyr den nå for nedlasting.
Frets on Fire - Guitar Hero for datamaskin!
Dette er PCens svar på Guitar Hero. Fungerer både på windows, mac og linux. Går på det samme prinsippet som guitar hero, men bare på data. Det beste av alt - spillet er helt GRATIS!
Best old games
Her får du de gamle slagerene lastet ned helt gratis! Enkelt å laste ned tar ikke lang tid. Ingen registrering eller noe nødvendig. Genial side!
StepMania
StepMania er et gratis danse og rytmespill med 3d grafikk, støtte for dansepads (tastatur for de som ikke har dette) samt steg-redigering. Spillet ligner på de dansemattespillene man får kjøpt i butikken, men som nevnt er dette fritt nedlastbart.
Ultrastar - PCens svar på Singstar!
Ultrastar er en kloning av det populære festspillet "Singstar" til PlayStation. Ultrastar er et bra karaokespill til din PC! Det er fullstendig gratis, og du kan laste ned sanger til det helt gratis! Skru opp lyden, og la festen begynne.
Navy Field
Et hardbarket online strategispill som omhandler krigsskip. Lag deg en konto, og kommandér ditt skip til seier! Navy Field er helt gratis, og du kan registrere deg som spiller når som helst.
SuDoKu-knekkeren
Programmet for alle som liker å spille sudoku - og i tillegg er det gratis! Med SuDoKu-knekkeren kan du lage "entydige" oppgaver (d.v.s. oppgaver med kun en løsning). Den innebygde sudoku-generatoren kan lage mange (millioner) forskjellige oppgaver. De automatisk genererte oppgavene har seks vanskelighetsgrader.
War Rock
Last ned spillet War Rock gratis. Et lovende spill som minner om Counter Strike, med glimrende grafikk. NB! Dette er en betaversjon, så "bugs" kan forekomme.
UFO Alien Invasion
Her kan du laste ned UFO Alien Invasion 2 som GRATIS FULLVERSJON til Windows!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.