Spill & programvare: Online spill

Her finner du typisk multiplayerspill som spilles online via Internett.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Spill Diablo III gratis
Her kan du prøve å spille Diablo 3, gratis. Gjestepasset lar deg spille frem til level 13 med visse begrensninger.
Spill strategispill helt gratis
10 Minute Space Strategy er et kult spill som virkelig får satt hjernen din på en liten prøve dersom du ønsker det. Les anmeldelsen hos Pressfire før du våger deg utpå.
Lord Of The Rings Online
Nå kan du spille Lord Of The Ring Online gratis. Tidligere kostet dette rundt 100kr måneden. Spillet er et av de bedre MMORPG-spillene ute på markedet.
League of Legends!
Leaugeof Legends er et gratis spill som både er veldig stort og som visstnok skal ha veldig bra service. Spillet spilles av mange mennesker verden over, og det finnes flere nivåer og ligaer. De beste av alt er jo selvsagt at det er helt GRATIS! Absolutt verdt å ta en kikk på hvis man er en spillelskende gjerrigknark.
KickingBOSS
Gjerrigknarken får med jevne mellomrom inn tips om artige online-spill. KickingBOSS er et av de mer artige vi har fått inn i det siste og vi velger derfor å dele det med den gjerrige menighet.
Trophy Manager
Et online fotballmanagerspill, der du får tildelt ditt eget lag som du kan endre på, spille i serier med andre personer, og det er til og med helt gratis!
Bare Let
Bare Let er et artig Super Mario-aktig nettspill fra Trondheims busselskap Team Trafikk. Spillets mål er å samle poeng og kverke kalkuner. For å spille spillet må du installere nettlesertillegget Unity Web Player.
Spill Holmenkollen Ski Jump
En gjerrigknark elsker spill man ikke behøver å betale for, enkelt og greit. Mye billigere enn å bygge den nye Holmenkollbakken er det å spille det morsomme Holmenkollen Ski Jump 2...
Dragonica
Her kan du laste ned og spille masse-multiplayer rollespillet Dragonica. Spillet inkluderer arkade-style kamper, oppfostring av kjæledyr og mye mer. Tilbyderen lover at spillet skal forbli gratis livet ut.
Gratis Sierra-klassikere
Er du av dem som husker de gode gamle Sierra-klassikerne som Leisure Suit Larry, King's Quest, Police Quest og Space Quest? Her kan du spille flere av disse spillene online, med en liten twist.
Games Zombie
Den amerikanske nettsiden Gameszombie.com har over 1200 gratis flashbaserte nettspill, og blir oppdatert daglig.
F.E.A.R. Combat
Fear Combat er et spill du kan bestille en gratis CD-Key til og så laste ned fritt. Selve spillet foregår online i mulitplayer i flere ulike varianter. Spillet har tolv ulike våpen og support for egne mods, egne brett og anti-juksing.
Crazy Kart
Crazy Kart er et online bilspill med en helt spesiell grafikk og stil. Spillet er nær et kultspill i Asia og nå står Europa for tur.
Trampolinetrøbbel
Trampolinetrøbbel er gjerrigknark.com sitt eget spill med Gjerrigknarken selv i hovedrollen. Spillet går ut på å utføre halsbrekkende triks og kombinasjoner på trampolinen.
Dino run
Lite morsomt dinosaurspill der du skal løpe ifra en svart sky. Spillet kan også spilles med andre over internett.
Dugout Online - fotballspill
Veldig enkelt og gøy fotball spill! Man administrerer et lag og en klubb fra innsiden og spiller seriekamp en gang i uka. Man kan også spille treningskamper mot venner.
Mafiadeath
Mafiadeath er et mafiaspill som lar deg leve inn i rollen som ung lovende mafioso på vei oppover i systemet. Ran, gambling og våpensalg er hverdagen i dette online spillet!
Gladiatus
Gladiatus er et online strategispill som vil blåse sokkene av deg! Du spiller som en gladiator som kjemper seg fram mot seier i den nådeløse verdenen kjent som Gladiatus!
Tribal Wars
Tribal Wars er et nettleser-basert spill satt til middelalderen. Hver spiller kontrollerer en liten landsby, og jobber for å få makt og ære. Bygg din egen landsby og kjemp mot andre byer. Dette er den norske versjonen av spillet.
SpillArkaden
Hos SpillArkaden finner du flere tusen gratis netspill i en rekke kategorier! Perfekt tidsfordriv som ikke koster noe.
Second Life
Second Life er et gratis online 3D rollespill i en virtuell verden der du kan være deg selv eller hvem du ønsker. Det er allerede millioner av spillere fra hele verden som deltar og som du kan ha interaksjon med.
Last Chaos
Last Chaos er et stort multiplayer rollespill med folk fra hele verden. Du kan velge mellom 6 forskjellige class-er du kan spille som. Spillet er helt gratis å laste ned, og det er gratis å registrere seg som ny bruker!
MapleStory
MapleStory er et av de mest spilte 2d MMORPG spillene i verden, med millioner av spillere. Husk at det kan være en fordel å registrere seg som i fra USA ellers må du over på MapleStory-Europe som ikke er så mye spilt!
Cabal Online
Cabal online er et såkalt mmorpg spill med flott grafikk. Spillet er quest-basert slik at man ikke går så lett lei det som kan være tilfellet med en del andre tilsvarende spill. Det er selvfølgelig gratis.
Lord of the Rings online
Dette er et onlinespill som er basert på Ringenes Herre. Spillet er blitt kjent for å være den mest særiøse utfordreren til World of Warcraft! Her kan du spille gratis i én uke.
OnlineGame
OnlineGame, nå med nesten 3000 gratis spill! Når du spiller spill eller utfører andre handlinger på siden, tjener du opp poeng. Nå trenger du ikke lete mange steder for å finne et kult spill! Her finnes det meste. Det er gratis både å spille og opprette konto!
Last inn flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen online spill | spill & programvare?