Spill & programvare: Online spill

Her finner du typisk multiplayerspill som spilles online via Internett.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Spill Diablo III gratis
Her kan du prøve å spille Diablo 3, gratis. Gjestepasset lar deg spille frem til level 13 med visse begrensninger.
Spill strategispill helt gratis
10 Minute Space Strategy er et kult spill som virkelig får satt hjernen din på en liten prøve dersom du ønsker det. Les anmeldelsen hos Pressfire før du våger deg utpå.
Lord Of The Rings Online
Nå kan du spille Lord Of The Ring Online gratis. Tidligere kostet dette rundt 100kr måneden. Spillet er et av de bedre MMORPG-spillene ute på markedet.
League of Legends!
Leaugeof Legends er et gratis spill som både er veldig stort og som visstnok skal ha veldig bra service. Spillet spilles av mange mennesker verden over, og det finnes flere nivåer og ligaer. De beste av alt er jo selvsagt at det er helt GRATIS! Absolutt verdt å ta en kikk på hvis man er en spillelskende gjerrigknark.
KickingBOSS
Gjerrigknarken får med jevne mellomrom inn tips om artige online-spill. KickingBOSS er et av de mer artige vi har fått inn i det siste og vi velger derfor å dele det med den gjerrige menighet.
Trophy Manager
Et online fotballmanagerspill, der du får tildelt ditt eget lag som du kan endre på, spille i serier med andre personer, og det er til og med helt gratis!
Bare Let
Bare Let er et artig Super Mario-aktig nettspill fra Trondheims busselskap Team Trafikk. Spillets mål er å samle poeng og kverke kalkuner. For å spille spillet må du installere nettlesertillegget Unity Web Player.
Spill Holmenkollen Ski Jump
En gjerrigknark elsker spill man ikke behøver å betale for, enkelt og greit. Mye billigere enn å bygge den nye Holmenkollbakken er det å spille det morsomme Holmenkollen Ski Jump 2...
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen online spill | spill & programvare?