Spill & programvare: Online spill

Her finner du typisk multiplayerspill som spilles online via Internett.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Spill Diablo III gratis
Her kan du prøve å spille Diablo 3, gratis. Gjestepasset lar deg spille frem til level 13 med visse begrensninger.
Spill strategispill helt gratis
10 Minute Space Strategy er et kult spill som virkelig får satt hjernen din på en liten prøve dersom du ønsker det. Les anmeldelsen hos Pressfire før du våger deg utpå.
Lord Of The Rings Online
Nå kan du spille Lord Of The Ring Online gratis. Tidligere kostet dette rundt 100kr måneden. Spillet er et av de bedre MMORPG-spillene ute på markedet.
League of Legends!
Leaugeof Legends er et gratis spill som både er veldig stort og som visstnok skal ha veldig bra service. Spillet spilles av mange mennesker verden over, og det finnes flere nivåer og ligaer. De beste av alt er jo selvsagt at det er helt GRATIS! Absolutt verdt å ta en kikk på hvis man er en spillelskende gjerrigknark.
KickingBOSS
Gjerrigknarken får med jevne mellomrom inn tips om artige online-spill. KickingBOSS er et av de mer artige vi har fått inn i det siste og vi velger derfor å dele det med den gjerrige menighet.
Trophy Manager
Et online fotballmanagerspill, der du får tildelt ditt eget lag som du kan endre på, spille i serier med andre personer, og det er til og med helt gratis!
Bare Let
Bare Let er et artig Super Mario-aktig nettspill fra Trondheims busselskap Team Trafikk. Spillets mål er å samle poeng og kverke kalkuner. For å spille spillet må du installere nettlesertillegget Unity Web Player.
Spill Holmenkollen Ski Jump
En gjerrigknark elsker spill man ikke behøver å betale for, enkelt og greit. Mye billigere enn å bygge den nye Holmenkollbakken er det å spille det morsomme Holmenkollen Ski Jump 2...
Dragonica
Her kan du laste ned og spille masse-multiplayer rollespillet Dragonica. Spillet inkluderer arkade-style kamper, oppfostring av kjæledyr og mye mer. Tilbyderen lover at spillet skal forbli gratis livet ut.
Gratis Sierra-klassikere
Er du av dem som husker de gode gamle Sierra-klassikerne som Leisure Suit Larry, King's Quest, Police Quest og Space Quest? Her kan du spille flere av disse spillene online, med en liten twist.
Games Zombie
Den amerikanske nettsiden Gameszombie.com har over 1200 gratis flashbaserte nettspill, og blir oppdatert daglig.
F.E.A.R. Combat
Fear Combat er et spill du kan bestille en gratis CD-Key til og så laste ned fritt. Selve spillet foregår online i mulitplayer i flere ulike varianter. Spillet har tolv ulike våpen og support for egne mods, egne brett og anti-juksing.
Crazy Kart
Crazy Kart er et online bilspill med en helt spesiell grafikk og stil. Spillet er nær et kultspill i Asia og nå står Europa for tur.
Trampolinetrøbbel
Trampolinetrøbbel er gjerrigknark.com sitt eget spill med Gjerrigknarken selv i hovedrollen. Spillet går ut på å utføre halsbrekkende triks og kombinasjoner på trampolinen.
Dino run
Lite morsomt dinosaurspill der du skal løpe ifra en svart sky. Spillet kan også spilles med andre over internett.
Dugout Online - fotballspill
Veldig enkelt og gøy fotball spill! Man administrerer et lag og en klubb fra innsiden og spiller seriekamp en gang i uka. Man kan også spille treningskamper mot venner.
Mafiadeath
Mafiadeath er et mafiaspill som lar deg leve inn i rollen som ung lovende mafioso på vei oppover i systemet. Ran, gambling og våpensalg er hverdagen i dette online spillet!
Gladiatus
Gladiatus er et online strategispill som vil blåse sokkene av deg! Du spiller som en gladiator som kjemper seg fram mot seier i den nådeløse verdenen kjent som Gladiatus!
Tribal Wars
Tribal Wars er et nettleser-basert spill satt til middelalderen. Hver spiller kontrollerer en liten landsby, og jobber for å få makt og ære. Bygg din egen landsby og kjemp mot andre byer. Dette er den norske versjonen av spillet.
SpillArkaden
Hos SpillArkaden finner du flere tusen gratis netspill i en rekke kategorier! Perfekt tidsfordriv som ikke koster noe.
Second Life
Second Life er et gratis online 3D rollespill i en virtuell verden der du kan være deg selv eller hvem du ønsker. Det er allerede millioner av spillere fra hele verden som deltar og som du kan ha interaksjon med.
Last Chaos
Last Chaos er et stort multiplayer rollespill med folk fra hele verden. Du kan velge mellom 6 forskjellige class-er du kan spille som. Spillet er helt gratis å laste ned, og det er gratis å registrere seg som ny bruker!
MapleStory
MapleStory er et av de mest spilte 2d MMORPG spillene i verden, med millioner av spillere. Husk at det kan være en fordel å registrere seg som i fra USA ellers må du over på MapleStory-Europe som ikke er så mye spilt!
Cabal Online
Cabal online er et såkalt mmorpg spill med flott grafikk. Spillet er quest-basert slik at man ikke går så lett lei det som kan være tilfellet med en del andre tilsvarende spill. Det er selvfølgelig gratis.
Lord of the Rings online
Dette er et onlinespill som er basert på Ringenes Herre. Spillet er blitt kjent for å være den mest særiøse utfordreren til World of Warcraft! Her kan du spille gratis i én uke.
OnlineGame
OnlineGame, nå med nesten 3000 gratis spill! Når du spiller spill eller utfører andre handlinger på siden, tjener du opp poeng. Nå trenger du ikke lete mange steder for å finne et kult spill! Her finnes det meste. Det er gratis både å spille og opprette konto!
Hva Er Stillingen?
Meld deg inn i Norges beste Drømmeliga! Bli med i en liga og kjemp deg mot Elitedivisjonen. Eller du kan utfordre andre lag til privatkamper. Konkurransen er hard men med flaks og dyktighet så kan det være deg som vinner Elite divisjonen!
Humor, filmer og spill!
På stickpage finner du mange morsomme filmer og spill! De har en egen humor-seksjon, som kan få de fleste til å lette litt på smilebåndene. Merk at det er online-basert, og at siden er på engelsk.
CS-Manager
CS-Manager er et managerspill basert på det populære spillet Counter Strike. Du skal sette opp taktikker, kjøpe nye spillere og gjøre ellers gjøre det som er nødvendig. Merk deg at det koster 10 kroner for å registrere seg med mobiltelefonen.
Travian
Travian er et nettspill der man starter som en liten landsbyhøvding i en verden med tusener av andre spillere. Ingen nedlastning nødvendig! Spillet er spillbart direkte på internett. Bygg opp landsbyer, før krig eller bytt råstoffer med dine naboer!
Football Glory
Her har du et fullkomment, GRATIS online fotball-managerspill. Spillet er basert på kommunikasjon mellom ekte mennesker. Dette spillet er både gøy og veldig lett å lære seg!
Cycling Champion
Bli manager for ditt eget sykkel-team og led dem til seier! Alt du trenger er en internettleser, litt strategiske egenskaper og en interesse for sykling. Selvfølgelig er det gratis!
Rappelz
Dette er et ganske nytt online spill med 3 raser, 14 klasser, masse "pets", hundrevis av quests, en stor verden og masse timer med underholdning! Et flott spill, som er helt gratis!!
Xspill Nettspill
Xspill.no er en av Norges største spill-portaler, med fokus på gratis nettspill, onlinespill, Xbox, Playstation, Nintendo og spill-anmeldelser. Enten du vil spille gratis nettspill som Super Mario Bros, Tetris eller bare lese ferske spill-nyheter, så er Xspill.no stedet for deg.
Charazay Basketball Manager
Charazay Basketball Manager er et "online" basketspill med brukere fra hele verden. Du kan registrere deg i dag, og motta ditt basketballlag som du kan trene GRATIS! Tren dine spillere, sett opp taktikk, og ta med hjem trofeet ;-) Det eneste som trengs, er en vanlig webleser.
Popomundo
Dette er et spill der du kan leve ut drømmen om å bli stor stjerne innen musikkindustrien. Du kan turnere rundt i rundt 30 store byer i hele verden. Spillet er ennå i stor utvikling, og da spillet ble oversatt til norsk, fikk vi også en norsk by å pryde oss med! Det er ikke fet grafikk - men mer et spill basert på management av din egen karakter. Selvfølgelig helt GRATIS!
Torn City
Test ut et prima gratis nettspill - bli en av mange innbyggere i Torn City! Her kan du være alt fra butikkansatt til lommetjuv, eller rett og slett være en som trener seg stor og slåss med alt og alle hvis du vil. Du behøver ikke laste ned noe for å spille spillet. Det eneste som trengs, er at du registrerer deg. Kjempegøy når man først kommer i gang!
eSpill.no
Spillportal med flere hundre forskjellige spill! Stikk innom, og sjekk ut gamle klassikere samt det nyeste av online spill. God fornøyelse.
MapleStory
Et herlig online-spill hvor du blant annet sloss mot fiender og lærer deg nye triks og magi. Du utforsker en helt ny verden som er helt ukjent for deg. Det er valgene du gjør i spillet som bestemmer hvordan fremtiden til karakteren din blir. Lykke til!
Gunz
Gunz er et actionspill hvor du konkurerer mot andre spillere fra hele verden! Sett deg fram på setet, legg hånden godt plassert på skrivebordet og gyv løs på denne thrilleren av et onlinespill!
Fly For Fun
Dette er et virkelig Bra RPG Online Spill. Om du ønsker en god dose fantasy, som kan få deg til å kose deg forran skjermen et par timer, er dette virkelig spillet for deg!
Bootleggers
Har har du et gratis, hardbarka mafia-spill som foregår under alkoholforbudet i USA på '30-tallet. Spillet foregår online, og du trenger ikke laste ned noe for å spille det. Om du er klar for tommy-gun, utpressing og skikkelig Capone-følelse, er dette akkurat spillet for deg!
Gratis Hotellspill!
Habbo Hotel er et virtuelt, fem-stjerners hotell hvor du kan tusle omkring, spise, drikke, chatte, kose deg i våre caféer og restauranter, ta et megastup i bassenget, lure deg unna for en koselig piknik i hotellhagen, besøke gode venner - og møte nye!
EliteSpill
Spill over 1200 forskjellige spill GRATIS hos EliteSpill! Passer for "barn" i alle aldre, bare du liker å spille =)
AgensGames
AgensGames er en spillportal med en rekke gratis kvalitetspill fra Agens. Hvis du husker "Bukkerittet", så kan vi avsløre at det spillet ble produsert av nettopp AgensGames!
Hero
Et kjempebra onlinespill. Nyt muligheten til å spille et spill satt til gammel-kina, blandet med en eksotisk, virtuell verden! Her får du sjansen til å ri med hesten i kamp, oppleve nydelige spesielle angrep, og mye mer.
1-2-3 Spill!
Dette er verken en nyhet eller et sensasjonelt tilbud. Dette er 123spill.no, og er noe mange av dere sikkert kjenner til fra før av. Likevel synes vi det er en såpass kjekk (og ikke minst gratis) spilleside, så den fortjener å få litt oppmerksomhet igjen =)
Gridlock
Dette spillet er et IQ-spill, det går ut på at du skal flytte den blågrå boksen ut utgangen og flytte de hindringene som er rundt med færrest mulig trekk. Man blir fort hekta :)
Freekick - online fotballspill
Gratis online fotballspill. Få ditt eget fotballag, kjøp og selg spillere, tren juniorer. Et fint spill for fotballinteresserte i alle aldre.
The Crims
The Crims er et online gangsterspill som man kan vinne penger i hvis man kommer høyt opp på den internasjonale topplisten!
Planeshift
Planeshift er et gratis 3D MMORPG som er i alfa/betastadiet. Link til torrent-nedlasting på hjemmesiden.
Bukkerittet
I dette spillet skal du ri bukken fra Peer Gynt over Gjendineggen. Mens du er i fritt fall i luften skal du gjøre triks, så du får poeng for det.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen online spill | spill & programvare?