Online spill: Flash spill

Dette er kategorien for typiske småspill laget i flash og java.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Gratis Sierra-klassikere
Er du av dem som husker de gode gamle Sierra-klassikerne som Leisure Suit Larry, King's Quest, Police Quest og Space Quest? Her kan du spille flere av disse spillene online, med en liten twist.
Games Zombie
Den amerikanske nettsiden Gameszombie.com har over 1200 gratis flashbaserte nettspill, og blir oppdatert daglig.
Trampolinetrøbbel
Trampolinetrøbbel er gjerrigknark.com sitt eget spill med Gjerrigknarken selv i hovedrollen. Spillet går ut på å utføre halsbrekkende triks og kombinasjoner på trampolinen.
SpillArkaden
Hos SpillArkaden finner du flere tusen gratis netspill i en rekke kategorier! Perfekt tidsfordriv som ikke koster noe.
OnlineGame
OnlineGame, nå med nesten 3000 gratis spill! Når du spiller spill eller utfører andre handlinger på siden, tjener du opp poeng. Nå trenger du ikke lete mange steder for å finne et kult spill! Her finnes det meste. Det er gratis både å spille og opprette konto!
Xspill Nettspill
Xspill.no er en av Norges største spill-portaler, med fokus på gratis nettspill, onlinespill, Xbox, Playstation, Nintendo og spill-anmeldelser. Enten du vil spille gratis nettspill som Super Mario Bros, Tetris eller bare lese ferske spill-nyheter, så er Xspill.no stedet for deg.
eSpill.no
Spillportal med flere hundre forskjellige spill! Stikk innom, og sjekk ut gamle klassikere samt det nyeste av online spill. God fornøyelse.
EliteSpill
Spill over 1200 forskjellige spill GRATIS hos EliteSpill! Passer for "barn" i alle aldre, bare du liker å spille =)
AgensGames
AgensGames er en spillportal med en rekke gratis kvalitetspill fra Agens. Hvis du husker "Bukkerittet", så kan vi avsløre at det spillet ble produsert av nettopp AgensGames!
1-2-3 Spill!
Dette er verken en nyhet eller et sensasjonelt tilbud. Dette er 123spill.no, og er noe mange av dere sikkert kjenner til fra før av. Likevel synes vi det er en såpass kjekk (og ikke minst gratis) spilleside, så den fortjener å få litt oppmerksomhet igjen =)
Gridlock
Dette spillet er et IQ-spill, det går ut på at du skal flytte den blågrå boksen ut utgangen og flytte de hindringene som er rundt med færrest mulig trekk. Man blir fort hekta :)
Bukkerittet
I dette spillet skal du ri bukken fra Peer Gynt over Gjendineggen. Mens du er i fritt fall i luften skal du gjøre triks, så du får poeng for det.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen online spill?