Online spill: Rollespill

Her finner du online spill innen sjangeren rollespill.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Spill Diablo III gratis
Her kan du prøve å spille Diablo 3, gratis. Gjestepasset lar deg spille frem til level 13 med visse begrensninger.
Lord Of The Rings Online
Nå kan du spille Lord Of The Ring Online gratis. Tidligere kostet dette rundt 100kr måneden. Spillet er et av de bedre MMORPG-spillene ute på markedet.
League of Legends!
Leaugeof Legends er et gratis spill som både er veldig stort og som visstnok skal ha veldig bra service. Spillet spilles av mange mennesker verden over, og det finnes flere nivåer og ligaer. De beste av alt er jo selvsagt at det er helt GRATIS! Absolutt verdt å ta en kikk på hvis man er en spillelskende gjerrigknark.
Trophy Manager
Et online fotballmanagerspill, der du får tildelt ditt eget lag som du kan endre på, spille i serier med andre personer, og det er til og med helt gratis!
Dragonica
Her kan du laste ned og spille masse-multiplayer rollespillet Dragonica. Spillet inkluderer arkade-style kamper, oppfostring av kjæledyr og mye mer. Tilbyderen lover at spillet skal forbli gratis livet ut.
Mafiadeath
Mafiadeath er et mafiaspill som lar deg leve inn i rollen som ung lovende mafioso på vei oppover i systemet. Ran, gambling og våpensalg er hverdagen i dette online spillet!
Gladiatus
Gladiatus er et online strategispill som vil blåse sokkene av deg! Du spiller som en gladiator som kjemper seg fram mot seier i den nådeløse verdenen kjent som Gladiatus!
Second Life
Second Life er et gratis online 3D rollespill i en virtuell verden der du kan være deg selv eller hvem du ønsker. Det er allerede millioner av spillere fra hele verden som deltar og som du kan ha interaksjon med.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen online spill?