Online spill: Rollespill

Her finner du online spill innen sjangeren rollespill.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Spill Diablo III gratis
Her kan du prøve å spille Diablo 3, gratis. Gjestepasset lar deg spille frem til level 13 med visse begrensninger.
Lord Of The Rings Online
Nå kan du spille Lord Of The Ring Online gratis. Tidligere kostet dette rundt 100kr måneden. Spillet er et av de bedre MMORPG-spillene ute på markedet.
League of Legends!
Leaugeof Legends er et gratis spill som både er veldig stort og som visstnok skal ha veldig bra service. Spillet spilles av mange mennesker verden over, og det finnes flere nivåer og ligaer. De beste av alt er jo selvsagt at det er helt GRATIS! Absolutt verdt å ta en kikk på hvis man er en spillelskende gjerrigknark.
Trophy Manager
Et online fotballmanagerspill, der du får tildelt ditt eget lag som du kan endre på, spille i serier med andre personer, og det er til og med helt gratis!
Dragonica
Her kan du laste ned og spille masse-multiplayer rollespillet Dragonica. Spillet inkluderer arkade-style kamper, oppfostring av kjæledyr og mye mer. Tilbyderen lover at spillet skal forbli gratis livet ut.
Mafiadeath
Mafiadeath er et mafiaspill som lar deg leve inn i rollen som ung lovende mafioso på vei oppover i systemet. Ran, gambling og våpensalg er hverdagen i dette online spillet!
Gladiatus
Gladiatus er et online strategispill som vil blåse sokkene av deg! Du spiller som en gladiator som kjemper seg fram mot seier i den nådeløse verdenen kjent som Gladiatus!
Second Life
Second Life er et gratis online 3D rollespill i en virtuell verden der du kan være deg selv eller hvem du ønsker. Det er allerede millioner av spillere fra hele verden som deltar og som du kan ha interaksjon med.
Last Chaos
Last Chaos er et stort multiplayer rollespill med folk fra hele verden. Du kan velge mellom 6 forskjellige class-er du kan spille som. Spillet er helt gratis å laste ned, og det er gratis å registrere seg som ny bruker!
MapleStory
MapleStory er et av de mest spilte 2d MMORPG spillene i verden, med millioner av spillere. Husk at det kan være en fordel å registrere seg som i fra USA ellers må du over på MapleStory-Europe som ikke er så mye spilt!
Cabal Online
Cabal online er et såkalt mmorpg spill med flott grafikk. Spillet er quest-basert slik at man ikke går så lett lei det som kan være tilfellet med en del andre tilsvarende spill. Det er selvfølgelig gratis.
Lord of the Rings online
Dette er et onlinespill som er basert på Ringenes Herre. Spillet er blitt kjent for å være den mest særiøse utfordreren til World of Warcraft! Her kan du spille gratis i én uke.
Popomundo
Dette er et spill der du kan leve ut drømmen om å bli stor stjerne innen musikkindustrien. Du kan turnere rundt i rundt 30 store byer i hele verden. Spillet er ennå i stor utvikling, og da spillet ble oversatt til norsk, fikk vi også en norsk by å pryde oss med! Det er ikke fet grafikk - men mer et spill basert på management av din egen karakter. Selvfølgelig helt GRATIS!
Torn City
Test ut et prima gratis nettspill - bli en av mange innbyggere i Torn City! Her kan du være alt fra butikkansatt til lommetjuv, eller rett og slett være en som trener seg stor og slåss med alt og alle hvis du vil. Du behøver ikke laste ned noe for å spille spillet. Det eneste som trengs, er at du registrerer deg. Kjempegøy når man først kommer i gang!
MapleStory
Et herlig online-spill hvor du blant annet sloss mot fiender og lærer deg nye triks og magi. Du utforsker en helt ny verden som er helt ukjent for deg. Det er valgene du gjør i spillet som bestemmer hvordan fremtiden til karakteren din blir. Lykke til!
Fly For Fun
Dette er et virkelig Bra RPG Online Spill. Om du ønsker en god dose fantasy, som kan få deg til å kose deg forran skjermen et par timer, er dette virkelig spillet for deg!
Gratis Hotellspill!
Habbo Hotel er et virtuelt, fem-stjerners hotell hvor du kan tusle omkring, spise, drikke, chatte, kose deg i våre caféer og restauranter, ta et megastup i bassenget, lure deg unna for en koselig piknik i hotellhagen, besøke gode venner - og møte nye!
Hero
Et kjempebra onlinespill. Nyt muligheten til å spille et spill satt til gammel-kina, blandet med en eksotisk, virtuell verden! Her får du sjansen til å ri med hesten i kamp, oppleve nydelige spesielle angrep, og mye mer.
Planeshift
Planeshift er et gratis 3D MMORPG som er i alfa/betastadiet. Link til torrent-nedlasting på hjemmesiden.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen online spill?