Underholdning: Musikk

Her finner du all slags musikk. Og den kan fritt nytes uten at du må betale for det.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Telia åpner for ubegrenset musikkstrømming i EU og EØS
Fra og med 12. juni inkluderer Telia ubegrenset musikkstrømming i flere av sine Smart-abonnement. Tilbudet innebærer at kunder nå får strømme musikk både i Norge og på reise i EU/EØS uten å bruke noe av den inkluderte datakvoten.
Spotify Premium i 30 dager helt gratis!
Har du fortsatt til gode å prøve Spotify? Da er det vel på tide: Registrer deg og prøv Spotify Premium i 30 dager helt gratis. Hør på din favorittmusikk uansett hvor du er. Med Spotify Premium kan du laste ned din musikk til telefonen og høre på den om og om igjen uten engang å tenke på å bruke penger på Internett på din telefon. Abonnement koster til vanlig 99 kr per måned, og du kan når som helst avslutte prøveperioden.
Stream Robbie Williams nye album gratis
Her kan du streame Robbie Williams nye album «Take The Crown» gratis. Perfekt for de som har sansen for Robbie slik som Gjerrigknarken :)
Last ned Garbage sin nye sang gratis
Legger du igjen epostadressen din får du laste ned bandet Garbage sin nyeste sang, «Blood for poppies» gratis.
Gratis progrock!
På denne siden kan man lytte til og oppdage et stort antall band og artister som kommer inn under sjangeren progrock. Band som Yes, King Crimson, Genesis, Dream Theater osv. er representert i tillegg til et firesifret antall andre band. For hvert band finnes det også en profil der man kan lese biografi, diskografi med rating av utgivelsene og reviews. Absolutt noe man burde ta en nærmere titt på!
Lytt og last ned gratissanger med Jamendo!
På Jamendo.com kan man laste ned eller lytte til sanger som forskjellige artister har lagt ut. Artistene er undelagt såkalte Creative Commons lisenser som gir de muligheten til å gi bort musikken sin gratis, men samtidig beholde rettighetene. Derfor er dette 100% lovlig og enda bedre, 100% gratis! Ta en tur innom i dag og finn ny og spennende musikk!
Gratis DVD med Radiohead
Bandet Radiohead er nok definitivt mer gavmilde enn alle de norske artistene som trekker seg ut fra Spotify fordi de ikke får nok penger. Radiohead lar deg laste ned en hel DVD med konsertopptak fra Praha. Herlig!
Last ned Second Grace, gratis!
Magnus Eliassen er en Nordnorsk artist som mener at piratkopiering av albumer ikke er så farlig. Derfor har han selv lagt ut debut-skiva si gratis til nedlastning på magnuseliassen.com Plata kan lasted ned som torrent eller i en zip-mappe.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.