Underholdning: Musikk

Her finner du all slags musikk. Og den kan fritt nytes uten at du må betale for det.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Spotify Premium i 30 dager helt gratis!
Har du fortsatt til gode å prøve Spotify? Da er det vel på tide: Registrer deg og prøv Spotify Premium i 30 dager helt gratis. Hør på din favorittmusikk uansett hvor du er. Med Spotify Premium kan du laste ned din musikk til telefonen og høre på den om og om igjen uten engang å tenke på å bruke penger på Internett på din telefon. Abonnement koster til vanlig 99 kr per måned, og du kan når som helst avslutte prøveperioden.
Stream Robbie Williams nye album gratis
Her kan du streame Robbie Williams nye album «Take The Crown» gratis. Perfekt for de som har sansen for Robbie slik som Gjerrigknarken :)
Last ned Garbage sin nye sang gratis
Legger du igjen epostadressen din får du laste ned bandet Garbage sin nyeste sang, «Blood for poppies» gratis.
Gratis progrock!
På denne siden kan man lytte til og oppdage et stort antall band og artister som kommer inn under sjangeren progrock. Band som Yes, King Crimson, Genesis, Dream Theater osv. er representert i tillegg til et firesifret antall andre band. For hvert band finnes det også en profil der man kan lese biografi, diskografi med rating av utgivelsene og reviews. Absolutt noe man burde ta en nærmere titt på!
Lytt og last ned gratissanger med Jamendo!
På Jamendo.com kan man laste ned eller lytte til sanger som forskjellige artister har lagt ut. Artistene er undelagt såkalte Creative Commons lisenser som gir de muligheten til å gi bort musikken sin gratis, men samtidig beholde rettighetene. Derfor er dette 100% lovlig og enda bedre, 100% gratis! Ta en tur innom i dag og finn ny og spennende musikk!
Gratis DVD med Radiohead
Bandet Radiohead er nok definitivt mer gavmilde enn alle de norske artistene som trekker seg ut fra Spotify fordi de ikke får nok penger. Radiohead lar deg laste ned en hel DVD med konsertopptak fra Praha. Herlig!
Last ned Second Grace, gratis!
Magnus Eliassen er en Nordnorsk artist som mener at piratkopiering av albumer ikke er så farlig. Derfor har han selv lagt ut debut-skiva si gratis til nedlastning på magnuseliassen.com Plata kan lasted ned som torrent eller i en zip-mappe.
Gratis sang fra Jaa9 & OnklP
Det er snart jul og MSN tilbyr deg en førjulsgave i form av en nyinnspilling av Jaa9 & OnklP-hiten «Blog». Jaa9 & OnklP. Du kan altså laste den ned helt gratis på MSN sine sider!
Gratis nedlasting av ny plate med Pogo pops
Gratis nedlasting av den nye platen til bergensbandet Pogo Pops fra deres hjemmeside.
Gratis sang fra Datarock: Give It Up
Fra dette nettstedet kan du laste ned sangen "Give It Up" med Datarock (Kissy Sell Out Mix) i MP3 format.
Spotify - gratis streaming av musikk
Spotify er en gratis tjeneste som tilbyr streaming av musikk gratis og lovlig fra alle de store plateselskapene. Du kan søke etter nye og gamle sanger og du får høre dem på direkten. Gratisversjonen har reklame med jevne mellomrom.
Last ned Gatas Parlament sanger gratis
Gatas Parlament har flere av sangene fra sine tidligere album fritt tilgjengelig for nedlasting på sin hjemmeside. Dessuten ryktes det at de på egenhånd har publisert sisteskiva «Kidsa har alltid rett» og en DVD med video til alle låtene på thepiratebay.
Deezer
Deezer er en gratis musikkdatabase der du kan høre på hundretusenvis av sanger online!
Gratis sommerhit
NRK mP3 gir ut sommerlåt! I sann mP3-tradisjon har programlederne Helge Bull-Engelstad, Bjørn Sture Aas og Heidi Gjestad gått i studio og sunget inn en, til nå, hemmeligstemplet sommerlåt som blir å høre på kanalen gjennom hele sommeren. Last ned mP3s "Sommerfri" ved å følge lenken.
Gratis sang fra Sigur Rós
Her får du sangen "Gobbledigook " gratis fra den islandske bandet Sigur Rós. Sangen er det første sporet på deres nye album.
Gratis Nine Inch Nails album
Her kan du laste ned Nine Inch Nails albumet "The Slip" helt gratis fra nin.com. Du kan velge mellom en haug ulike formater: MP3, FLAC eller M4A tapsløst i CD kvalitet.
Finn Harald Røed
Finn Harald Røed er en norsk komponist og musiker som de siste årene har gjort det meste av både sin gamle og nye musikk gratis tilgjengelig på Internett. Musikkstilen er pop-rock med syntetisk krydder. Her kan du laste ned både individuelle sanger og komplette album med CD-cover, GRATIS!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.