Gratis programmer: Programmering

Her finner du gratis software du kan dra nytte av som programmerer eller softwareutvikler.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Prøv å lage ditt eget spill
Hvis du registrerer e-postadressen din (nede på siden). får du en smaksprøve (2 produkter) av pakken du kan kjøpe. Dersom det å lage dataspill faller i smak, kan du kjøpe pakken fra 1 dollar og oppover.
Basus
Dette er Forskerfabrikkens egen programmeringsplattform. Bra for både ferskinger som har lyst til å lære ordentlig programmering, og de litt mer viderekomne. Basert på Java. Gratis å laste ned.
Gratis Microsoft produkter til studenter
Her kan du laste ned gratis utvikler- og designerverktøy fra Microsoft gratis. Vel å merke hvis du er student. Programmene det er snakk om er blant annet Microsoft Visual Studio, Microsoft Expression Studio, Microsoft Windows Server og XNA Game Studio.
Notepad++
Gratis teksteditor for programmering og webdesign, bygget på open source. Syntaksmarkering, autofullfør, code folding og støtte for en rekke ulike programmerings- og markupspråk. Finnes både på nynorsk og bokmål.
Arachnophilia
Et flott HTML verktøy for folk med mye, lite eller ingen erfaring innen HTML! Nå i en helt ny kryssplattform-utgave. Det er helt gratis å laste ned og bruke. NB! Siden og programmet er på engelsk.
Gratis programmeringsverktøy
Hos Bloodshed finner du en stor oversikt over diverse gratis opensource programmeringsverktøy. Du finner blant annet Dev-C++, Pascal osv.
Java-verktøy
Hos jGRASP får du et greit program til behandling og programmering av Java. Flott for de som liker å prøve seg på slikt =) Og best av alt; det er selvfølgelig GRATIS!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen programmering | gratis programmer?