Underholdning: Nettsamfunn

Her finner du alskens nettsamfunn som har oppstått på nett. Kanskje du føler deg hjemme i ett av de?
  • Nyeste
Skjul detaljer
Få gratis Ello-invite
Du har kanskje hørt om det nye sosiale nettverket Ello? Dersom du vil prøve et nettverk uten reklame og hvor du kan være anonym hvis du vil, kan du få invitasjon til å bli medlem ved å klikke på besøkslenken nedenfor. Ello er nemlig enn så lenge kun tilgjengelig for dem som blir invitert.
Last.fm
Last.fm er et nettsamfunn og en nettradio. Tjenesten bygger en detaljert profil utfra musikken brukerene lytter til og kan anbefale artister som ligner. Det er et fint sted å oppdage ny musikk eller finne andre med samme musikksmak.
Mobyc.no
Mobyc er et nettsted der man kan legge inn bilder, anmeldelser og blogge. Vises noe av innholdet fra profilen din på "Bling Bling" sendingene som går på tv2Zebra eller på nettsendingene, får du poeng som kan løses inn i fine premier. Med andre ord gratis ting om man er litt aktiv.
Smootown
Smootown er et nettsamfunn for kristen ungdom og er ment å være et fellesskap med kristne ungdommer andre steder i landet og et nettsted som utruster og inspirerer deg som kristen ungdom.
Aktivitetsvenner.no
En nettside som er gratis og som fokuserer på å få nye venner til aktiviteter som sport, hobby, fritid, reiser, bransjer og studier. Dette er et ganske unikt nettsamfunn på grunn av dette fokuset og det må understrekes at det IKKE er en dating-tjeneste.
Jobby
Jobby er en nettby hvor du kan bygge ditt eget hus og kjøpe møbler og utstyr til det, tjene penger eller låne penger i banken og gjøre forskjellige aktiviteter og andre morsomme ting. Passer glimrende for barn, men kan også være gøy for andre!
Facebook
For å prøve å være litt med i tiden, føler vi i Gjerrigknark det som riktig å legge ut en link til det nye fenomenet; Facebook! 90% av våre lesere kjenner sikkert til denne nyheten, men for dere resterende er det absolutt å anbefale! Finn morsomme fest-bilder av deg selv i fotoalbum hos dine beste venner. Meld deg inn i grupper du føler tilhørighet til. Hold kontakter med gamle bekjente. Facebook kan brukes til så mangt. Men det beste av alt, er at det er gratis å registrere seg og bruke det...
Biip.no Nettsamfunn
Biip.no Nettsamfunn er Norges største nettsamfunn for unge voksne. I perioden juni 2005 til januar 2007 fikk Biip.no over 280.000 medlemmer, som alle kan opprette sin egen profil og blogg, dele bilder, chatte i et av de mange chat-rommene og søke etter en ny venn, flørt eller kjæreste. På Biip.no kan du også spille spill, lese nyheter, bruke MSN Blockchecker og sende gratis SMS!
Nettby
Nettby er Norges største nettsamfunn hvis en ikke regner med Facebook. Bli med på morroa i dag.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.