Gratis programmer: System

Her finner du systemverktøy og operativsystemer som ikke koster noe å installere og bruke.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Gratis Windows 7
Microsoft tilbyr nå release candidate utgaven av Windows 7 i ubegrenset antall. Du kan deretter benyttet den fritt frem til 1. mars 2010. Les mer hos ITAvisen ved å klikke på lenken.
WinRAR
WinRAR er et svært nyttig program som kan komprimere og pakke ut filer i ulike komprimeringsformater. Programmet støtter følgende formater: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z og 7-Zip. Programmet er shareware og kan testes fritt i 40 dager.
GAG: Gratis boot manager
GAG er en gratis boot manager som etter installasjon gjør deg i stand til å velge hvilket operativsystem du ønsker å starte fra. Det lar det altså ha flere operativsystem installert på samme maskin.
Copernicus Desktop Search
Søkeverktøyet indekserer kontinuerlig de lokale harddiskene og lar deg søke etter både filnnavn og tekst i filene. På under et sekund skal programmet klare å servere deg resultatene. Gratis for ikke-kommersiell bruk.
AutoVer - skyggekopi til Windows XP
I Windows Vista finnes skyggekopier som gjør at en kontinuerlig kan lagre filene en jobber på og hente frem tidligere versjoner om noe skulle gå skeis. AutoVer er en løsning de som bruker Windows XP kan benytte for å oppnå samme effekt. Programmet lagrer kontinuerlig backup av filene du arbeider med slik at du behøver å være redd for tapt arbeid.
LogMeIn
LogMeIn er et meget godt program som gjør at du kan styre din stasjonære PC hjemme eller på kontoret fra hvilken som helst annen PC som er tilkoblet Internett.
Linux Mint
Linux Mint er en Ubuntu modifikasjon som er ganske lett å sette seg inn i, med mange drivere og plugins forhåndsinstallert. Hvis du skal gå over ifra Windows til Linux, men ikke vil styre med masse kompliserte greier er Linux Mint tingen for deg - og den er også helt gratis!
Gratis Windows Vista Ultimate i 120 dager
Med lanseringen av Windows Vista ble det for første gang mulig å installere operativsystemet uten å angi produktnøkkel. En slik åpning gir deg mulighet til å evaluere Windows og programmene gratis i en prøveperiode, som i utgangspunktet er satt til 30 dager. Her forteller dinside.no deg hvordan det er mulig å utvide dette til 120 dager!
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.