Foto og grafikk: Bildebehandling

  • Nyeste
Skjul detaljer
Vrenge webkamerabilder
En tjeneste der du kan lage morsomme bilder rett fra webkamera. Akkurat slik som det gjøres på Mac, men uten å trenge en Mac selv.
Picnic - gratis bilderedigering
Picnik er et bra bilderedigeringsprogram som kjøres gjennom din nettleser.
Gratis photoshop plugins
På Pluginsworld.com har de en stor oversikt over gratis plugins til Photoshop. Merk at enkelte av de plugins som er listet sammen med de gratis er shareware og kommersielle også.
Gratis nettbasert Photoshop
Dette er en gratis nettbasert versjon av Photoshop, kalt Photoshop Express. Dog en noe enkel utgave sammenliknet med offline-versjonene, men likevel brukenes til mange oppgaver - du får gjort en rekke justeringer av dine bilder.
GIMP
GNU Image Manipulation Program eller GIMP er et program for digital bildebehandling. Dette programmet er helt gratis, og du kan laste det ned her ved å følge linken. Les mer om GIMP her.
FastStone image viewer
Meget bra bildebehandlingsprogram som også foreligger i norsk utgave. Du kan utføre enkel redigering og konvertering i tillegg til funksjoner som for eksempel fjerning av røde øyne. Programmet støtter de fleste vanlige grafikkformater: BMP, JPEG, animert GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO and TGA. Samt populære digitalkamera RAW format: CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, SRF and DNG.
InfranView
IrfanView er et gratis program som blant annet kan forandre filtypen på bildene dine, brukes til skanning og utskrifts- formater, til å lage lysbilde- presentasjoner og mye mer. Besøk siden, les om programmet og last det ned!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.