Gratis programmer: Foto og grafikk

Det finnes mye software til bildebehandling, grafikkgenerering og manipulasjon. Dessverre er mye av dette svært dyrt. Vi har lett oss frem til prøveversjoner og gratisalternativer som kan lastes ned fritt.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Vrenge webkamerabilder
En tjeneste der du kan lage morsomme bilder rett fra webkamera. Akkurat slik som det gjøres på Mac, men uten å trenge en Mac selv.
Picnic - gratis bilderedigering
Picnik er et bra bilderedigeringsprogram som kjøres gjennom din nettleser.
Gratis photoshop plugins
På Pluginsworld.com har de en stor oversikt over gratis plugins til Photoshop. Merk at enkelte av de plugins som er listet sammen med de gratis er shareware og kommersielle også.
Monkey Jam
Monkey Jam er et proffesjonelt animeringsprogram som lar deg lage dine egne stop motion animasjoner. Du kan bruke et vanlig digitalkamera, videokamera og scanner. MonkeyJam støtter alle filtyper, og selvføgelig er det gratis.
Gratis nettbasert Photoshop
Dette er en gratis nettbasert versjon av Photoshop, kalt Photoshop Express. Dog en noe enkel utgave sammenliknet med offline-versjonene, men likevel brukenes til mange oppgaver - du får gjort en rekke justeringer av dine bilder.
GIMP
GNU Image Manipulation Program eller GIMP er et program for digital bildebehandling. Dette programmet er helt gratis, og du kan laste det ned her ved å følge linken. Les mer om GIMP her.
Strekmann-animasjon
I Pivot Stickfigure Animator kan du lage din egen strekmann-film. Du kan laste opp elefanter hester, og du kan til og med lage dine egne figurer.
Animasjonsprogram til å lage tegnefilmer
Dette programmet kan du lage dine egne kule tegnefilmer med. Det er veldig enkelt å bruke og selvfølgelig gratis.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.