Events & aktiviteter: Sport og trening

Her finner du trenings og sportsaktiviteter du kan være med på.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Aust-Agder: Gratis aktiviteter i vinterferien
Friluftsrådet Sør inviterer også i år til gratis aktivitetsdager på Arendal kunstisbane og Vegårshei skianlegg. Onsdag 25. februar er det gratis skøytedag i Arendal og fredag 27. februar er det gratis alpindag på Vegårshei.
Fredrikstad: Gratis løkkefotball hver tirsdag og torsdag
Lisleby Fotballklubb inviterer alle barn i barneskolealder til gratis løkkefotball hver tirsdag og torsdag. Alle får hvert sitt draktsett og en bag.
Gratis svømmekurs
Tønsberg svømmeklubb arrangerer GRATIS svømmekurs i sommer for målgruppen 5-8 år. Har du en yngre bror eller søster du kan melde på? Påmeldingsfrist 5. mai.
Gratis løpetrening i Oslo hver onsdag
Siri fra Treningscamp holder trening i Frognerparken hver onsdag kveld (fra kl 20:00) for alle som trenger litt hjelp med treningen og noen å trene sammen med.
3 prøvetimer hos High Energy Trening
High Energy Trening tilbyr prøvetimer i Trondheim. De har aerobic, step, pilates, styrke, fight mm. Alle får 3 gratis prøvetimer, det er dessuten hyggelige priser og rabatt for studenter.
Aktivitetsvenner.no
En nettside som er gratis og som fokuserer på å få nye venner til aktiviteter som sport, hobby, fritid, reiser, bransjer og studier. Dette er et ganske unikt nettsamfunn på grunn av dette fokuset og det må understrekes at det IKKE er en dating-tjeneste.
Gratis TaeKwonDo-trening i tre uker!
I tre uker kan du GRATIS være med å trene TaeKwonDo i Hamar Taekwondo-klubb. Dette er en aktivitet alle fra 8 år og oppover kan være med på!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.