Nyttige tjenester: For studenter

Endelig en egen sak for studenter, her kommer spesielle ting som studenter er opptatt av.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Norsk grammatikk gratis på nett
Er du skoleelev eller student og har spørsmål om norsk grammatikk, bør du sjekke ut denne kilden. Boka 'Norsk grammatikk' ligger nå ute på nett og gir deg alle svarene du leter etter. Så slipper du å kjøpe boka!
Lesevansker? Lån pensum gratis som lydbok
NLB er et bibliotek som produserer og låner ut studielitteratur på lyd. Alle som har problemer med å lese vanlige bøker kan låne, enten det er dysleksi, synsvansker eller andre forhold som er årsaken. Tilbudet er gratis og gjelder studenter på universitet, høgskole og fagskole.
Billige briller fra Extra Optical
Mange studenter oppdager i løpet av studiene at de trenger briller. Når man så tar turen til en optiker, vil enkelte finne ut at prisene ikke er tilpasset gjerrige og studenter (ofte synonymt). Denne norske nettsiden selger briller til gunstige priser, kanskje du finner noe av interesse der?
Ta flyverutdanning helt gratis
Et nytt studium ved Universitetet i Tromsø tilbyr flyverutdannelse under arktiske forhold. Til høsten tas en ny studieplan i bruk der Universitetet i Tromsø og flyskolen på Bardufoss går sammen om utdannelsen. Studentene blir etter tre år «Bachelor i luftfartsfag», og kan i tillegg til å bli trafikkflyvere. Søknadsfristen er 1.mars
Studentrabatter
På denne siden får studenter en oversikt over rimelige produkter og tjenester for studenter - der de bor! Alle fylker er representert, og til sammen utgjør dette hundrevis av studentrabatter, og er den største katalogen i sitt slag.
Studentkortet - gir mange fordeler
Norsk Studentkort gjør hverdagen billigere for deg. Bli medlem av Norsk Studentkort i dag, og få tilgang til en rekke fordeler. Vi kan blant annet nevne gavekort på kr 100,- fra Bokkilden! Kortet er helt gratis og uforpliktende. Ingen årspris eller medlemsavgift, bare fordeler.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.