Gratis programmer: Internett

Er du en aktiv bruker av internett trenger du mye forskjellig software. FTP-klient, brannmur, nettleser, rss-leser, mailprogram osv. I denne kategorien finner du gratisalternativer slik at lommeboken ikke blir helt flådd.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Google Chrome
Nettleseren fra Google er deilig rask, noe som vel teller mye for en gjerrigknark som ikke sløser med tiden. Anbefales på det varmeste!
KompoZer
KompoZer er et verktøy for design av hjemmesider som er laget med det mål å være svært enkelt å bruke. Verktøyet er derfor passende for de som ikke har kunnskap om HTML eller annen webkoding og som ønsker å lage en attraktivt utseende hjemmeside.
Gratis ringetid og SMS
Her får du gratis ringetid og SMS for å teste produktene til Vyke. Ingen binding eller bytting av operatør for å prøve. Kun last ned programmer som lar deg ringe fra PC eller mobilen din.
Google
Google er verdens mest brukte søkemotor og gir gode resultater.
Hide-Ip-Browser
Noen gang hatt behov for å være anonym og skjule din IP-adresse når du surfer på nett? Denne nettleseren skal hjelpe deg med det! Dessverre er det bare en demoversjon som fungerer et visst antall dager.
Netscape Navigator
Her finner du et av nettets største arkiv med ulike versjoner av nettleseren Netscape Navigator.
Apple Safari nettleser
Her kan du laste ned nyeste versjon av Apple sin nettleser Safari både til Mac og til Windows.
IE7Pro
IE7Pro er et "må bare ha" tillegg til Internet Explorer som tilfører en rekke ekstra funksjoner for å gjøre IE enda mer brukervennlig, nyttig, sikker og tilpasningsvennlig. Du kan bruke IE7Pro til fanehåndtering, reklamefilter, Flash-filtrering, Super Dra og Slipp, gjenoppretting av økt hvis IE krasjer, bytte Proxy, musehendelser, bla gjennom fanehistorikk, Web akselerasjon, bytte nettleser identifikator, ta bilde av nettsider, støtte for Greasemonkey skript, samt andre brukerutvidelser, og mye mer. Nå kan man tilpasse Internet Explorer, til og med favorittnettsidene dine, slik bare du vil ha det ved hjelp av IE7Pro.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.