Til blogg & hjemmeside: Hjemmesidelaging

Hvis du er helt blank når det gjelder HTML og ikke orker å lære deg kodene: det finnes tjenester på nettet som ordner gratis hjemmeside!!
  • Nyeste
Skjul detaljer
Gratis nettside
Norsk nettsted hvor du kan få deg en enkel gratis nettside. Siden har et administrasjonspanel som er enkelt å bruke - du har dog kun 10 mb til rådighet. Kan brukes for private eller folk som vil teste ut eller bruke siden som linkfarm.
uCoz tilbyr gratis hjemmeside
Hos uCoz kan du lage din egen hjemmeside helt gratis. Selv om registreringsprosessen er noe omstendelig, så er dette en bra tilbyder for deg med liten erfaring fra hjemmesidelaging. Du får med både forum, album, nedlastningsside og og mye annet. Bruk det som en øvelse.
Lag egne Flash-applikasjoner enkelt
Med gratis-verktøyet Sprout kan du enkelt lage dine egne Flash-applikasjoner direkte i nettleseren. Perfekt hvis du for eksempel vil lage levende innhold som websider, bannere, videoer, musikk, bilder, RSS feeds, kalendere og mer uten å kunne mye flash. Du kan for eksempel bruke innholdet du lager til å piffe opp facebook-profilen din.
Ning.com - lag ditt eget nettsamfunn
På ning.com kan du lage eget sosiale nettsted ala Facebook, der vennene dine (evt mennesker med samme interesser o.l.) kan registrere seg og opprette egne profiler. Enkelt å komme i gang med.
Trykker.com- gratis bloggtjeneste
Bli en trykker! Trykker.com er en gratis blogg-tjeneste som lar deg lage din egen hjemmeside som du kan bruke til å fortelle det du har på hjertet. Det er veldig enkelt, og helt gratis!
Open Source Nettbutikk!
En glimrende open source nettbutikk som er utrolig enkel å bruke. Lei plass på et webhotell eller sett opp egen server, registrer et domene, og kjør i gang innstallasjonssystemet som finnes i oppsettet. I løpet av 10 min er nettbutikken oppe å kjører. Den har også støtte for de fleste språk - blant annet norsk! Merk at siden er på engelsk.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.