Til blogg & hjemmeside: Serverplass uten reklame

Hvorfor betale for serverplass når du også kan finne plass uten å betale et rødt øre, og tilbyderen i tillegg ikke legger reklame automatisk ut på sida?
  • Nyeste
Skjul detaljer
5GB web plass
110mb gir deg GRATIS web plass med 5GB, ja FEM GIGABYTE plass på serveren! Og 300GB båndbredde per mnd. reklamefritt! For de proffe er PHP scripting mulig og FTP er inkludert samt MySQL database. Merk at maksimum størrelse per enkeltfil er 6 MB.
Gratis dedikert server i 3 mnd!
Ipeer tilbyr gratis dedikert server på over 3 gigabyte for bedrifter i hele 3 måneder. Den kan avsluttes etter 3 måneder helt uten kostnader!
MyImg - Gratis bildeopplasting
Denne siden tilbyr plass til bilder på opptil 5MB per stk og utklasser dermed mange andre liknende leverandører. At alt er gratis, er også et stort pluss! I det store og hele en god tjeneste som er ytterst lett å ta i bruk.
Images of The World
"Images of The World" tilbyr bildelagring på server opp til 200 megabyte og ubegrensa trafikk-båndbredde! En kan også forandre på størrelsene til bildene slik at de f.eks. kan brukes på forum. En utmerket, GRATIS tjeneste!
Gratis Webhosts
Hos Free-Webhost kan du nå se gjennom en katalog med flere hundre gratis host-sider! Noen kommer med reklame, mens mange også er reklamefrie.
Gratis hosting
Hos Freehostia får du 250 MB serverplass, 5 GB båndbredde per mnd, pluss mye mer GRATIS og reklamefritt! Et kjempetilbud for de som driver opp til middels store nettsider. Merk at hvis du skal registrere eller overføre et domene til kontoen din, tar de 19,95$ for det.
Webhotell hos PhpNet
Hos PhpNet kan du registrere deg og få et 300MB GRATIS webhotell. Hotellet tilbyr 80GB i båndbreddebruk per måned, og du kan laste opp ALT av forskjellige filer og størrelser.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.