Nyttige tjenester: Allvitende hjelpere

En meget nyttig kategori for gjerrige som lurer på alt mellom himmel og jord.
  • Nyeste
Skjul detaljer
GratisKontrakt.no - nyttig for deg som leter etter et kontraktsforslag
GratisKontrakt gir deg en oversikt over gratis kontrakter, skjema, avtaler, søknader og lignende som kan brukes ved kjøp, salg, leie, utleie og offentlig rapportering.
Gratis, norsk alternativ til vektklubber
Kaloridagboka tilbyr en gratis, personlig og enkel dagbok over matvarer og trening. Målet er å gi alle en mulighet til å ha full kontroll over sitt daglige og faktiske kaloriforbruk og dermed planlegge en vektnedgang eller vektøkning basert på gode matvaner.
Bergen: Gratistjeneste for økonomisk rådgivning
I september åpner Økonomi-formidlingen dørene til sitt kontor i Merinobygget ved NHH. De ønsker å hjelpe folk til å hjelpe seg selv innen personlig økonomi. Det er masterstudenter og studenter på siste året av en bachelorgrad som skal formidle sin kompetanse gratis.
Gratis strikkeoppskrifter
Her finner du gratis strikkeoppskrifter innen mange forskjellige kategorier. Alt er søkbart, så her er det bare å sette i gang!
Gratis TV-oversikt
Er du lei av å bla opp i avisen eller i et TV-magasin for å vite hva som går på TV? Da kan du bruke denne tjenesten drevet av ABC Startsiden. Grei, konfigurerbar og oversiktlig TV-oversikt på nett, uten for mye jall rundt.
Gratis strikkeoppskrifter fra Dale garn
Ivrig strikker og ikke har tenkt og betale i dyre dommer for strikkehefter? Da kan du laste ned strikkeoppskrifter fra Dale helt gratis!
Gratis reisehåndbøker for hele verden
På bookboon.no finner du reisehåndbøker, for alle verdensdelene, til gratis nedlastning. Noen av bøkene finnes på bynivå og andre på landnivå og innholdsmessig tar de for seg historie og steder som er verdt å se på det aktuelle steder. Et godt gratisalternativ til Lonely Planet guider og andre reisebøker du får kjøpt i bokhandelen.
Gratis Eksperthjelp
Tjenestetorget tilbyr deg å få svar på dine spørsmål fra eksperter - gratis - i en rekke ulike kategorier. Alt fra advokater til hagehjelp.
Underskog
Underskog.no er et nettsted / en kalender der folk som er interessert i "underskogen" i norsk kulturliv kan hjelpe hverandre å finne det som er verdt å få med seg i byene og i livet. Still inn på riktig by og vips har du oversikten over hva som er verdt å få med seg på dagens dato!
Når skal bilen din inn til EU-kontroll?
På Statens Vegvesen sine nettsider kan du enkelt finne ut tidspunktet når bilen din må inn igjen på EU-kontroll. Du kan også se om bilen eventuelt er begjært avskiltet og når den sist ble godkjent. Det er også enkelt å bestille eller avbestille EU-kontroller via denne siden.
Trenger du support?
Itpro.no er en nettportal med gratis support/hjelp til nesten alt av dine mulige spørsmål innen datateknologi! Prosjektet er i stor grad brukerbasert, og du kan selv være med på å utforme innholdet. De har i tillegg tilgjengelig en del gratis nedlastinger av programvare, samt gratis manualer og diverse.
Gratis strikkeoppskrifter
Hos garnstudio finner du massevis av gratis og moteriktige strikkeoppskrifter - både til baby, barn, herre og dame. Man kan spare mange penger ved å strikke sine egne klær.
Kjerringråd
Her finner du kjerringråd mod det meste, blant annet forkjølelse, hodepine og mygg.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.