< >
Annonse:

Gjerrigknarker og vaksinasjon

Gjerrigknarker og vaksinasjon Hvordan er det mulig at Gjerrigknarken skulle unngå å blogge om svineinfluensaen? Staten Norge bruker millioner av kroner på vaksiner som kanskje kommer for sent, og vi stakkarer bruker unødige penger på desinfeksjon, vitaminer og annet som skal styrke immunforsvaret vårt. Gjerrigknarken Rune har et enkelt budskap: Spar penger der det er mulig å spare penger, til og med på svineinfluensaen.

Det er liksom ikke nok at vi nå nærmer oss tiden hvor Ola og Kari Nordmann bruker penger i øst og vest uten å ha annet enn ”gode” unnskyldninger for det. Nå skal vi bruke masse unødige kroner på å beskytte oss mot den grimme svineinfluensaen også.

Vi oppfordres gjennom skremmekampanjer både fra staten og media til å vaksinere oss, bruke desinfeksjonsmidler og albuen…Vi synes selvsagt det er greit nok å anbefale folk å ta vaksinen, men enhver må få lov til å vurdere om man vil det. Det er ikke staten som rår over folket, men folket som rår over staten.

Staten bruker altså våre skattepenger på å kjøpe inn millioner av vaksinedoser, slik at alle skal få det staten mener folket ønsker – vaksinen. Men i tillegg må man betale en egenandel for å få satt sprøyten. Denne egenandelen varierer fra kommune til kommune og fra grådig lege til lege. Vi har hørt om alt fra kroner 0 til 200 – noen høyere? Hvordan kan gjerrigknarkene der ute vri seg unna denne urettmessige egenandelen?

Et nice forsøk er jo å stille opp i vaksinekøen og deretter kreve din egen vaksine utlevert, ta med en bekjent som er sykepleier (eller en annen som virkelig vet å stikke deg i armen) og la vedkommende sette sprøyta på deg – skulle likt å se trynet på den legen som går glipp av en hundrings eller to da…

En annen hyggelig måte er jo å besøke familie og venner i kommuner hvor egenandelen er satt lavt. I den forbindelse kan du jo prøve VG sin tjeneste http://www.vaksineguiden.no. Her samles all informasjon om vaksineringen i landets kommuner. Burde være mulig å finne det en gjerrigknark leter etter, ikke sant? Har du skrupler? Hvorfor det, alt kommer fra samme kilde – Folkehelseinstituttet og Staten.

Svært mange kjøper inn flasker med desinfeksjon, istedenfor å bruke de offentlig tilgjengelige sprayboksene som du finner rundt forbi. Gjerrigknarkene har i alle fall oppdaget sykehusene som plasserer ut automatiske spraybokser der du omtrent kan dusje i fred i antibakterielle virkstoffer. Damen på bildet (kjent for redaksjonen, men hun ønsker å være anonym) brukte i alle fall gooood tid foran apparatet du ser til høyre for henne….

Gjerrigknark.com er glade for kloke brukere som tipser oss (det burde du også gjøre). Nylig fikk vi inn et tips fra juniorknarken som har tatt turen til en rekke lokale apotek og samlet inn gratis munnbind til utdeling blant venner og bekjente. Her er det ikke snakk om hosting i albuekroken uten at motparten er beskyttet, nei. Vi ser allerede antydninger til lure-nettsider som forsøker å selge desperate folk munnbind til styggelige priser. En gjerrigknark går ikke på slike narresider! Vi går i stedet til det lokale apoteket og får en GRATIS pakke med munnbind.

Hva føler DU en gjerrigknark har å bidra med i disse svineinfluensatider? Svineinfluensa gratis til alle? Tips oss om hva vi kan gjøre for å holde oss unna ”griseflaksen” for en billig penge.

Tilbyder: Gjerrigknarken Rune
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236