< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 15 Pro, Nintendo Switch, Google Nest Mini, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

Gjerrigknarken feirer julebord

Gjerrigknarken feirer julebord I disse julebordtider er Gjerrigknarken alltid på vakt og jakt. Kommer det invitasjoner til julebord, er selvsagt første bud å sjekke om alt virkelig er gratis. Men har du tenkt tanken om å snike deg inn på julebord?

Finanskrisen fører kanskje til at bedriften der du jobber ikke er like gira på heftige julebord der maten og alkoholen flyter i frie baner. Vanligvis er jo Gjerrigknarken i syvende himmel i november og desember. Hva er vel bedre enn gratis mat og drikke for å fete seg opp før den tørre perioden etter jul?

Men Gjerrigknarkens tipsere vet råd for alle stakkars nordmenn som ikke får sjansen til å nyte herligheter i førjulstiden, selv om det kanskje innebærer å kaste de moralske skruplene litt på båt.

En gjerrig venn undersøker hele vennekretsen for å høre om det er noen som skal på store julebord (der det er mange folk, fri buffet og lite kontroll). Her er vel Facebook og Twitter gode kanaler for å sanke inn tips. Kjekt å sjekke med folk som har vært på julebord på hotellet/restauranten tidligere, da kjenner man til borddekning, kontrollrutiner og annet.

Husk at det alltid er mange folk som ikke dukker opp på julebordene, enten de koser seg hjemme med madamen eller svineinfluensaen. Du gjør jo de andre bare en tjeneste ved å trå hjelpende til...

En annen mulighet er å ta på seg sparehatten og sjekke med etablissementet om de har avtaler med hjelpeorganisasjoner for å hente mat som blir til overs. Og tro oss, det er plenty mat som ender i dunken. Selvsagt er det best om maten kommer trengende til gode, men hvis ikke kan jo DU tilby deg å hente alle restene. Dette tipset fungerer nok best på mindre steder.

Gjerrigknark.com ønsker alle gjerrigknarker en hyggelig førjulstid!

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?