< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 15 Pro, Nintendo Switch, Google Nest Mini, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

En gjerrig førjulstid

En gjerrig førjulstid En gjerrigknark bør gå varsomt inn i julestria. Det er bare helt utrolig hvordan mange mennesker glemmer alt av spareforsetter og går helt amok med lommeboka og kredittkortet. I slike tider er det at gjerrigknarken Rune virkelig ser at det er forskjell på oss gjerrigknarker og medmenneskene rundt oss...

Folk flest tror sikkert det er helt bak mål å skulle spare penger i julestria; spiller vel ingen rolle om arbeidsledigheten stiger og folk får dårligere råd - vi må jo unne oss litt. Å som jeg hater det uttrykket. For meg innebærer det å bruke penger på ting man ikke strengt tatt behøver.

Jula er kommersialisert til tusen og hele greia er en eneste maskin for å bygge opp under handelsnæringen og alt som henger med der. Jeg skal ikke bli prinsipiell og surmulete, men samtidig bare si så mye som at FOLK BESTEMMER SELV. Du velger selv hvorvidt du vil bruke penger på dyre gaver, fine middager, dyre taxier etter julebordet osv.

Er det ikke mulig å være litt mer gnien? Må vi kjøpe det største juletreet som glinser best? Må ungene få mye og det meste av ønskelista (som vel mer har preg av handleliste). Må vi ha mange retter og den dyreste maten til middag gjennom hele jula? Må vi kjøpe de fine kakesortene på de delikate boksene når vi kan bake selv?

Du vil sikkert si at du ikke er sånn og at du er bevisst på hva du handler. Men hvorfor er det da lange køer og stressa mennesker overalt for tida????

Selv en gjerrigknark som jeg er ikke konsekvent, bare så det er sagt. I disse tider er det ofte jeg stikker innom enhver butikk for å sanke med meg gavepapir og -bånd fra de enorme rullene som bare venter på å bli med en gjerrigknark hjem ;-)

Ha en god og gjerrig 1. advent! Ikke glem å melde deg på min flotte julekalender!!

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?