< >
TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!
Annonse:

Latterlige Earth Hour

Latterlige Earth Hour Earth Hour heter gimmicken som skal få folk til å slå av lyset i en time lørdag 27. mars kl. 20.30. Gjerrigknarken synes hele opplegget er latterlig, vi sparer hele året og har god samvittighet, i motsetning til en del andre sløsefanter der ute.

Du lurer kanskje på hvorfor en gjerrigknark ikke synes det er riktig å gjennomføre et slikt opplegg? Svaret er enkelt, folk bruker en slik mediajippo for å døyve sin egen dårlige samvittighet. De aller fleste er nemlig elendige til å spare strøm i sine omgivelser.

Hva er så svaret fra Gjerrigknarken? Jo, spar alltid på strømmen. Slå alltid av lyset når det ikke behøves. Det trenger vi ikke en time på lørdagskvelden for å lære, det trenger nordmenn tydeligvis et halvt liv for å få inn i hjernebarken.

Alle mulige folk anbefaler å skru av lyset, men Gjerrigknarken opplever å se at de samme folkene sier at TV, varme og strøm forøvrig gjerne kan være på. Det handler altså bare om å slukke lyset....Latterlige greier, synes Gjerrigknarken. La oss som er gjerrige fortsette vår misjon for å få folk til å spare hele året, ikke bare leke miljøvennlige i en time...

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?