< >
Annonse:

Ikke vær lat, klipp tannkremtuben

Ikke vær lat, klipp tannkremtuben Mange vet det. Mange ler av det. Noen gjør det. Hva da? Jo, bruker opp absolutt alt som er av tannkrem i tannkremtuben? Og hvorfor skal vi ikke det? Gjerrigknarken får mange ekstrapuss flere enn dem som ikke klipper...penger spart er penger tjent.

Da Gjerrigknarken vel kan gå ut fra at de fleste klarer å finne frem neglesaksa som uansett befinner seg på badet og skjære over tannkremtuben på midten, blir vel denne artikkelen heller en oppfordring om å stappe latskapen i skrivebordskuffen og så leve lykkelig mens du tenker på all tannkremen du sparer.

Klikk opp den “vanskelige” tannkremtuben. Bruk det du trenger (husk: du trenger ikke bruke så mye at munnen din skummer over…). Sett overdelen ned på underdelen, dermed kommer ikke så mye luft til og du har fortsatt flere gode tannpusser igjen.

Forøvrig vil jeg anmerke at det ikke er god gjerrigknark-politikk å spare på tannpussen. Det får du igjen når du oppsøker tannlegen (oi, da kan det svi i pengepungen).

Men ærlig talt, har du samvittighet til å la tannkremen gå i søpla, du sløsepetter som ikke klipper tuben?

Har du gode tips hvordan andre ting kan klippes opp og få 100% utnyttelse? Bortsett fra ketchupflaska, det er vel like soleklart som tannkremtuben, eller? 

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236