< >
Annonse:

Billige gaver til hele folket

Billige gaver til hele folket Jepp, det er igjen sesongen for å skaffe jule- og bursdagsgaver for oss gjerrigknarker. Bøker er noe alle blir glade for å få, ikke sant? Samtidig kan disse enkle tipsene gjøre deg som gjerrigknark også glad! Tenk deg, gi gaver og samtidig ha god gjerrig samvittighet...

Jeg skal være den første til å innrømme at min gjerrige fantasi er relativt begrenset, samtidig som mine venner og familie (ja, gjerrige har faktisk begge deler) nok sjelden blir overrasket over hva som pakkes ut fra Gjerrigknarken Rune. Vi snakker bøker, bøker, bøker for å holde oss til Martin Kolbergs psykologiske demagogi.

Det er igjen sesong for å bli medlem i all verdens bokklubber. På den måten får jeg tak i billige bøker og ekstragaver for en slikk og ingenting. For tiden anbefaler jeg følgende:

a. Bestselgerklubben.
b. Energica
c. Hobbyklubben

For en gjerrigknark som året rundt leter etter milde gaver å gi bort ved de riktige anledningene, er slike tilbud glimrende. For alle klubbene gjelder at man må være medlem i ett år og betale porto for hver av pakkene. Det blir virkelig billige gaver det! Er du en rørete gjerrigknark, bør du sette i gang gjerrigkalenderen. En gjerrigknark som undertegnede er ekspert på å holde rede på når abonnement skal sies opp ;-)

Blir du det også?

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?