< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 15 Pro, Nintendo Switch, Google Nest Mini, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

På badet for å spare penger

På badet for å spare penger Hvis du virkelig gjør det du kan for å spare penger, er det kun fantasien som setter en stopper for deg. La oss ta det dagligdagse som skjer hver eneste morgen - baderomsbesøket. De fleste menn barberer seg foran et speil med lys, selv om de svært sjelden ser i speilet mens de holder på. Alt går på rutine og barberingen skjer automatisk. Hvorfor ikke forsøke seg på barbering i mørket? Hvis du slukker lyset og har gjort klar barberkniven for å ta skjeggstubbene, vil det nok vise seg at dette går ganske bra, og at det egentlig ikke er så mørkt på badet. Vel, så lenge du har vindu og ikke det er midt på natten?Men det er utrolig hva øynene i mørket kan venne seg til! Trykk her for å besøke »

Menn: Trenger du forresten ny barberhøvel? For kun porto (kr. 39) kan du få tilsendt en gratis barberhøvel og får samtidig med barberskum. Se https://www.gjerrigknark.com/index.php?choice=story&id=22750 for mer informasjon.

Kvinner: Damene barberer seg kanskje litt dem også? På https://www.gjerrigknark.com/index.php?choice=story&id=22801 finner du et tilbud om en gratis fembladet barberhøvel som virkelig tar hårstubbene.

Alle: På vår egen side for kroppspleieprodukter på https://www.gjerrigknark.com/index.php?choice=category&id=11 finner du alt fra høvler og parfyme til sjampo og hudkremer. Gjerrigknarken digger alt på badet som er gratis. Husk jeg er en ekspert på abonnementsgreier som lett kan avbestilles dersom du ikke vil ha dem…;-)

Ja, jeg er en ekstrem gjerrigknark. Jeg trenger ikke lys når jeg vasker meg eller pusser tennene. Jeg kan til og med kle på meg i mørke! Hvordan ser det ut med dusjingen din? Trenger du virkelig lys når vaskekluten, såpen og sjampoen alltid er på samme plass? Dusje i mørket, aller helst to personer sammen, sparer vann, energi og er bra for blodtrykket.

Å dusje i kaldt vann er jo bare helt herlig nå som sommeren er på vei. Akkurat som å svømme i kaldt vann blir kalddusjen først skikkelig okay når man er midt i den. Det er utrolig hvor fort kroppen venner seg til den lave temperaturen.

Forresten, tørrdusjing er litt for ekstremt og vil i lengden føre til et sterkt redusert sosialt liv. Gjerrigknarken anbefaler det ikke.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?