< >
Annonse:

En hund etter gratisaviser

En hund etter gratisaviser Jeg er en hund etter aviser, og vil helst slippe å bruke penger på å kjøpe dem. Det betyr jo selvsagt at jeg leser avisene som arbeidsplassen min har (enda godt jeg har flere arbeidsplasser). Men ingenting slår det å lese en gratis avis på sofaen hjemme om ettermiddagen! Trykk her for å besøke »

Gjerrigknarken er nettopp ferdig med gratisperioder på Dagsavisen, Morgenbladet, Aftenposten og Dagens Næringsliv. Selv om dette kanskje var litt for mye av det gode, viser det bare hvor "snille" avisene kan være med oss gjerrige. Her er det bare fantasien som begrenser bestillingsevnene ;-) (Hmmm....håper jeg snakker i gåter samtidig som de gjerrige forstår meg).

Som oftest pleier jeg å variere, slik at vi konstant får en eller to aviser i hus uten omkostninger. I tillegg leser jeg selvsagt avisene svært nøye på arbeidsplassen min, kanskje noen aviser tilogmed vandrer med meg hjem?

For tiden anbefaler jeg f.eks. Finansavisen og Aftenposten.

Du er litt tvilende fordi avisene ringer deg i etterkant? Til det er det bare å følge rådet fra Gjerrigknarken om å lagre disse telefonnumrene i telefonen slik at du unngår å ta dem. Etter 4-5 oppringinger uten resultat gir de alltid opp. Forøvrig er Telefonterror.no et kjekt sted å sjekke telefonumre. ;-)

For stadige oppdateringer på hva slags aviser du kan bestille helt gratis, bør du sjekke innom min egen kategori for gratis aviser og tidsskrift hos Gjerrigknark.com.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236