< >
Annonse:

Studenter bør planlegge gjerrig

Studenter bør planlegge gjerrig Er du en fersking og snart på vei ut fra mors og fars trygge rede hjemme på barneværelset? Hvorfor skal du bruke en masse penger på møbler og annet utstyr som behøves på din nye hybel? Hvorfor skal du tigge penger av foreldrene dine for å kjøpe alt nytt på Ikea eller andre møbelforretninger? Nei, bruk de mulighetene du har til å spare penger og SAMTIDIG gjøre en innsats for miljøet (og dermed også samvittigheten din). Trykk her for å besøke »

Kjenner vi ungdommen nå til dags, så er det endel latsabbete nerder der ute. Da må det være perfekt å bruke Finn.no sitt gratistorg der du virkelig kan gjøre kupp, bare du er villig til å reise rundt og hente de tingene du har lyst på. Selv om Finn.no jo absolutt er den største annonsekanalen i Norge, så kan det jo være verdt å forsøke seg på Rubrikk.no også. Facebook er faktisk ikke så verdt å sjekke innom heller, det finnes en rekke grupper for folk som ønsker å selge eller gi bort ting. Det har jeg skrevet om i et tidligere blogginnlegg, kom gjerne med tilføyelser der hvis du har andre gode gruppetipsd.

En annen ting som jo bør være selvsagt for enhver gjerrigknark, er jo å besøke alle mulige loppemarkeder i området der du bor. Vet du hva du er på jakt etter, kan det lønne seg å stå litt tidligere opp en dag for å gjøre et kupp. For deg som skal bli student i Oslo, kan det være kjekt å se på denne siden. Loppemarked.info er en veldig kjekk nettside som enhver gjerrigknark bør legge til blant sine favoritter.

Vel, når vi er inne på dette med nettsider. Du har vel litt tid til å støvsuge Gjerrigknark.com – Norges største nettside for gjerrige mennesker? For du som skal bli student vil forhåpentligvis være en gjerrig student og da tenker vi selvsagt ikke på studiene i seg selv.

Spar hvor du kan spare, begynn nå med en gang med gratis vareprøver for eksempel...

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?