< >
Annonse:

Spare penger på drivstoff

Spare penger på drivstoff Gjerrigknarken forsøker å spare penger der det går an. Nå bor vi slik til i landet vårt at det er nødvendig med bil for å fungere i hverdagen. Men det betyr jo ikke at vi lar være å spare penger, det samme gjelder vel for deg?

En ting er at vi sparer så mye drivstoff som mulig ved å kjøre økonomisk. Det har vi skrevet en lengre artikkel om tidligere som du kan lese her (Vær snill mot bilen og lommeboka). En annen ting er å spare penger når du fyller drivstoff.

Jeg håper du har funnet ut det samme som meg, det er billigst å fylle tanken i helgene eller mandags morgen. Det er tydelige prisforskjeller som gjør at vi kan spare en femtiøring eller kanskje mer på å stikke innom stasjonen da. For vårt vedkommende er det alltid slik at jeg kjører innom min lokale Statoil-stasjonen mandag morgen på vei til jobb. Jeg forsøker jo selvsagt å unngå å kjøre en ekstratur bare for å fylle tanken.

Når jeg så kommer til Statoilstasjonen og bruker kortet mitt der, drar jeg selvsagt mitt Coop Medlemskort først, da sparer jeg 30 øre per liter i tillegg (dette sparer du også hos ESSO). Coop Medlemskort gir deg mange fordeler, men denne er jo absolutt toppers da.

Nylig kom YX Uno med et supertilbud som gir deg 70 øre i rabatt per liter ut juli måned, på den måten kan du jo spare enda mer og få mer i feriebudsjettet ditt. YX Uno med sine selvbetjente stasjoner har ofte svært gode priser.

Dersom jeg er i nærheten av en Shellstasjon bruker jeg et annet kort, nemlig Trumf VISA som igjen gir meg 30 øre rabatt. Jeg lar meg for øvrig aldri lure til å kjøpe varer for TRUMF-poengene jeg oppnår. Stikk innom nettsiden til TRUMF og få overført pengene til kontoen din, så har du litt mer å rutte mer.

Det finnes kanskje andre muligheter for å spare penger på drivstoff som du vet om? Hva med andre selskapers lokketilbud for å holde på oss kunder? Tips oss davel! Vi gjerrigknarker må jo holde sammen og spare der vi kan.

Tilbyder: Gjerrigknarken sjøl
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?