< >
Annonse:

Hva fikk du av postbudet i dag?

Hva fikk du av postbudet i dag? Er du av kaliberet som gleder seg til å åpne postkassa hver ettermiddag? Forventer du bare regninger og kjip reklame? En gjerrigknark som meg har stor glede av å åpne postkassa, hva bringer postmannen i dag da mon tro? Gjerrigknarken oppfordrer alle til å bruke mulighetene der de finnes! Trykk her for å besøke »

Ja, for mitt kjære postbud er for meg som den reneste julenissen. Alltid noe hyggelig å få fra henne. Greit, disse regningene som dukker opp med jevne mellomrom kunne hun gjerne ha slengt i papircontaineren ved siden av, men alle vareprøvene osv. tar jeg med glede imot.

I ettermiddag kunne jeg fiske fram en prøve på en shampoo (holder i alle fall til to vask med de dottene jeg har på knollen), en liten flaske balsam for fyldigere hår (hey digg, jeg med mitt pistrete hår…) og jammen var det ikke noen kondomer der også gitt - uvisst av hvilken grunn.

Kanskje du også snart kan vandre mot postkassa med hodet hevet og smilet om munnen? Da burde du ta en kikk på siden min som er stappfull av tips til gratis vareprøver. Kategorien Gratis ting og vareprøver på Gjerrigknark.com er særdeles full av herlige greier for oss gjerrige.

Og hva med litt gratisdigg til kjæledyret ditt? Ikke glem at de også setter pris på at du er gjerrig. Se for eksempel denne siden som er veldig populær gjerrige firbente for tiden :-)

Tilbyder: Gjerrigknarken
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?